Home Horoskop Očekuju ih sjajni trenuci do 22. novembra 2018: Ova 3 horoskopska znaka...

Očekuju ih sjajni trenuci do 22. novembra 2018: Ova 3 horoskopska znaka će uživati do kraja vladavine Škorpije

83
0
4 najpametnija horoskopska znaka: Izrazito su inteligentni, a večito su potcenjeni.

Sezona Škorpije je započela 23. oktobra i trajaće do 22. novembra. Ovaj period će mnogim znakovima Zodijaka biti napet, jer je ovu jaku energiju nemoguće ne osetiti.

Tipične Škorpije su neustrašivi ljudi koji se hrabro suočavaju sa svim neprijatnostima koje život donosi jer veruju u svoju unutrašnju snagu. Dok smo pod vladavinom Škorpije mnogi od vas će osetiti moć i snagu, ali to naravno zavisi od vaše natalne karte i u kojoj kući se nalazi Škorpija. Međutim, sezona misterioznih Škorpija će nekim znakovima Zodijaka doneti sjajne trenutke! Za ova tri znaka Zodijaka, sezona Škorpije biće najbolja do sada i konačno će moći da shvate sve stvari o kojima su dugo razmišljali.

1. Rak

Rakovi su imali stvarno turbulentan period, tako da sada mogu konačno da se opuste. Uvek su hrabrili druge da budu blagi prema sebi, a sada je vreme da slušaju svoj savet. S druge strane, Sunce će se pridružiti Veneri i Jupiteru u petoj kući zabave, kreativnosti, strasti i romansa, tako da će zaista imati zabavne i nezaboravne trenutke tokom ove sezone.

2. Škorpija

Škorpije će imati puno sreće, jer ovo je njihovo vreme. Jupiter napušta njihov znak 8. novembra, ali planeta sreće ih neće ostaviti bez ičega. Daće im nešto lepo, pa bi trebalo da budu spremni i čekaju.
Očekuju ih sjajni trenuci do 22. novembra 2018: Ova 3 horoskopska znaka će uživati do kraja vladavine Škorpije
S druge strane, Sunce putuje neko vreme kroz njihovu dvanaestu kuću, tako da postoje velike šanse da se osećaju letargično. Ali kada Sunce napokon “zasedne” u njihovu prvu kuću – stvari se potpuno menjaju za njih!

3. Ribe

Ovo je bilo dugo i oprezno putovanje za Ribe, ali stvari će se konačno promeniti za njih. Preživeli su zaista težak period, naučili nekoliko lekcija i stvarno odrasli. S obzirom na to da Sunce prolazi kroz devetu kuću visokog učenja i lične filozofije, oni će biti spremni za velike stvari. Možda će započeti avanturu ili će početi s nečim potpuno novim. Šta god da izaberu, oni će bez sumnje biti vrlo uspešni! Ceo Svemir je na njihovoj strani. aura.ba

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.