Home Horoskop Očekuju ih izuzetno lepi događaji: Za ova 4 horoskopska znaka 2019. će...

Očekuju ih izuzetno lepi događaji: Za ova 4 horoskopska znaka 2019. će biti godina velikih promena

135
0
Na njihov šarm svako pada: Ovo su 3 najharizmatičnija horoskopska znaka
Na njihov šarm svako pada: Ovo su 3 najharizmatičnija horoskopska znaka

Vreme je novogodišnjih odluka i gotovo svi mi planiramo da nešto promenimo ili da se rešimo nekih starih navika

Sledeće godine ćeš smršati pet kilograma, redovno ići u teretanu, napokon ćeš počistiti sve ormare i baciti ili pokloniti hrpu odeće i obuće koju godinama gomilaš, a i vreme je da prekineš vezu koja te muči već dugo vremena? Ali, s promenama ne ide baš uvek onako kako bismo to želele. Na neke možemo uticati, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvezdama. Ova četiri znaka očekuju velike promene u 2019. godini – nabolje!
Očekuju ih izuzetno lepi događaji: Za ova 4 horoskopska znaka 2019. će biti godina velikih promena

Jarac

2019. godina biće fenomenalna godina za Jarca! Naročito mu se smeši poslovni uspeh, a i sledeće godine osobe rođene u znaku Jarca pronaći će hrabrosti da isprobaju nove, lude stvari. Ovaj će horoskopski znak biti motivisan kao nikada i apsolutno je spreman za promene.

Ovan

I Ovnovima zvezde predviđaju puno promena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se puno toga pozitivnog dogoditi 2019. – na poslu i u privatnom životu. Oni u vezi će doživeti preporod, a solo Ovnovima se smeši nova ljubav.

Lav

Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja i da uživa kad je u centru pažnje. Retko pravi planove – živi iz dana u dan te gotovo nikada ne razmišlja o budućnosti. To će se promeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje te će početi da konačno dugoročnije razmišlja i menja stvari.

Vaga

Uravnotežene, izjednačene i uvek orijentisane na dobrobit drugih – takve su obično Vage. To ponekad može da bude naporno i troši puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku retko misle na sebe. Međutim, to će se 2019. godine promeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj će znak biti aktivniji pa će pronaći nove mogućnosti da se konačno napuni energijom. miss7.24sata.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.