Na njihov šarm svako pada: Ovo su 3 najharizmatičnija horoskopska znaka
Na njihov šarm svako pada: Ovo su 3 najharizmatičnija horoskopska znaka

Vreme je novogodišnjih odluka i gotovo svi mi planiramo da nešto promenimo ili da se rešimo nekih starih navika

Sledeće godine ćeš smršati pet kilograma, redovno ići u teretanu, napokon ćeš počistiti sve ormare i baciti ili pokloniti hrpu odeće i obuće koju godinama gomilaš, a i vreme je da prekineš vezu koja te muči već dugo vremena? Ali, s promenama ne ide baš uvek onako kako bismo to želele. Na neke možemo uticati, a neke će se dogoditi jer su zapisane u zvezdama. Ova četiri znaka očekuju velike promene u 2019. godini – nabolje!

Očekuju ih izuzetno lepi događaji: Za ova 4 horoskopska znaka 2019. će biti godina velikih promena

Jarac

2019. godina biće fenomenalna godina za Jarca! Naročito mu se smeši poslovni uspeh, a i sledeće godine osobe rođene u znaku Jarca pronaći će hrabrosti da isprobaju nove, lude stvari. Ovaj će horoskopski znak biti motivisan kao nikada i apsolutno je spreman za promene.

Ovan

I Ovnovima zvezde predviđaju puno promena. Osobe rođene u ovom znaku konačno će preuzeti inicijativu. Njima će se puno toga pozitivnog dogoditi 2019. – na poslu i u privatnom životu. Oni u vezi će doživeti preporod, a solo Ovnovima se smeši nova ljubav.

Lav

Lav je poznat po tome da ima oko sebe puno prijatelja i da uživa kad je u centru pažnje. Retko pravi planove – živi iz dana u dan te gotovo nikada ne razmišlja o budućnosti. To će se promeniti 2019. godine. Lav će razviti novo, zdravo samopouzdanje te će početi da konačno dugoročnije razmišlja i menja stvari.

Vaga

Uravnotežene, izjednačene i uvek orijentisane na dobrobit drugih – takve su obično Vage. To ponekad može da bude naporno i troši puno energije, jer osobe rođene u ovom znaku retko misle na sebe. Međutim, to će se 2019. godine promeniti. Vage će krenuti novim putem – poslovno i privatno. Osim toga, ovaj će znak biti aktivniji pa će pronaći nove mogućnosti da se konačno napuni energijom.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.