Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 12. decembar 2018: Vodolija flertuje, Bik opasan, Vaga u...

Dnevni horoskop za 12. decembar 2018: Vodolija flertuje, Bik opasan, Vaga u poslu

80
0
Dnevni horoskop za 26. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 26. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 12. decembar 2018: Ovan hladan, Bik opasan, Blizanci ljubomorni, Rak puno radi, Lav racionalan, burno veče za Devicu, Vaga u poslu, Škorpiju privlači novac, Strelac kasni, Jarac u poslu, Vodolija flertuje, a Ribe entuzijastične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 12. decembar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Saradnici ponekad žele da čuju reči utehe kad nešto ne ide, ali ne i danas od vas to neće dobiti. Vrlo ste oštri. Ljubav Veoma ste hladni danas. Partner negoduje. Ne dopada mu se takvo ponašanje. Vi ne odustajete. Zdravlje Reuma.
Dnevni horoskop za 12. decembar 2018

BIK

Posao Ako ste direktor, neka zaposleni beže što dalje od vas. Nema mesta greškama, danas nikom ne praštate. Ljubav Šaljete jasnu poruku partneru da sa vama nema šale. Polako može pobeći od vas. Zdravlje Bolovi u kolenu. Gel krema i ležanje.

BLIZANCI

Posao Blizanci treće dekada mogu imati neočekivani dobitak. Mogu očekivati poklon za svoj rad koji su uložili u određeni projekat. Ljubav Slodobni mogu sresti veoma temperamentnu i nametljivu osobu. Oni braku osećaju napad ljubomore. Zdravlje Problemi sa stopalom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.