Home Horoskop Novogodišnje odluke za sve znake Zodijaka: Ovan da završi sve započeto, Strelac...

Novogodišnje odluke za sve znake Zodijaka: Ovan da završi sve započeto, Strelac da ispuni postavljene ciljeve a Blizanac da bude strpljiviji

62
0
Nedeljni horoskop od 31. decembra 2018. do 6. januara 2019

Novogodišnje odluke za sve znake Zodijaka: Svođenje računa, precrtavanje ciljeva i postavljanje novih… Šta želite od nove godine i koje ciljeve treba sebi da postavite? Evo šta kažu zvezde za vaš horoskopski znak, piše Luftika.

Ovan

Prošle godine ste odlučili da završiti sve započeto, ali se toga niste baš pridržavali. Umesto toga, zanemarili ste stare projekte i ciljeve, a konstantno dodavali nove. Stoga, novogodišnja odluka za vas glasi: Neću početi ništa novo dok ne završim staro! devojka

Bik

Vaša energija je dobra za upornost, ali je takođe i razlog što ste zaglavljeni u lošiim navikama. Vreme je da to promenite. Budite iskreni prema sebi i dajte sebi rok od tri meseca da se rešite bar jedne loše navike ove godine.

Blizanci

Vaša ludačka energija vam sigurno donosi mnogo zabave u životu, ali ste zbog nje takođe i nestrpljivi i nekada površni. Vaša novogodišnja odluka neka bude više strpljenja – tako ćete istrajati do cilja u svemu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.