dnevni horoskop za 19. decembar 2016

Dnevni horoskop za 19. decembar 2016: Na samom startu nove sedmice da vas upitamo da li ste akumulirali energiju tokom vikenda kako smo vam savetovali, i da li ste uživali? Ova sedmica počinje turbulentno, ponedeljak startuje sa vrlo bitnim promenama, Mars menja znak i prelazi u stanje karakteristično za Ribe, dakle sanjivo, romantično, vodeno. A s druge strane nailazimo na Merkura, koji po poslednji put u ovoj godini kreće u svoj retrogradni hod, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Napomenimo da Mars u Ribama ima nameru da boravi od 19.decembra do 28.januara 2017.godine!

S jedne strane pasivne Ribe, a s druge energija Marsa, akcija, želja, strast… kakva kombinacija, kakav sukob! Energija će svaki čas ići gore dole, uzvodno, pa naglo nizvodno! Slede dani manje aktivnosti, više sanjarenja, lenjosti, slaba motivacija za rad. Nećete biti raspoloženi za rasprave, izbegavaćete svaki mogući sukob, čak i najobičniju razmenu mišljenja!

Merkur u svom retrogardnom hodu najavljuje fazu “zbogom pameti”, teška energija, terbaće vam pomoć da biste je podneli… Ono u čemu je “najbolji”-Zbunjuje, pravi pometnju, nesporazume u komunikaciji, razmišljanju, mislima, sa rečima, u govoru.Kada je Merkur retrogradan obično dolazi do: Kašnjenja, zaboravljanja, menjanje planova, do toga da sagovornik obično ne čuje dobro šta mu se priča, ili čuje samo deo, sa ovom energijom nekada se “igramo gluvih telefona”. Sa ovom energijom prave se propusti, odlažu putovanja, nastaju češeće neki problemi i nesporazumi… u poslovima, razgovorima, u pisanju, sa poštom, porukama… Kvare se mašine, aparati više nego obično. Zbog ove energije je moguće ponavljanje nekog pitanja više puta, obnavljanje nekog zahteva, često posećivanje i čekanje na omraženim nam šalterima..

Mnogo sreće vam želimo ovih dana!

OVAN

POSAO

Imate dobre ideje i realnu procenu, ali ne dobijate dovoljno očekivanu podršku u krugu saradnika. Neko postavlja pogrešna pitanja ili ima drugačije poslovne interese.

LJUBAV

Stalo vam je da shvatite nečije emotivne namere, ali postoje različiti signali koji vas zbunjuju i ostavljaju neobičan utisak koji ne možete lako da protumačite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam izlazak ili neki vid sportske aktivnosti.

BIK

POSAO

Velika upornost u ovom trenutku ne donosi u potpunosti pozitivan efekat u susretu sa saradnicima i zato promenite svoju prvobitnu taktiku.

LJUBAV

Ne možete lako da ubedite voljenu osobu da promeni svoje mišljenje ili odluku o nekim zajedničkim planovima koje imate.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite od nekih suvišnih briga.

BLIZANCI

POSAO

Potrebna vam je ogromna energija i nečija podrška kako biste na vreme završili sve planirane obaveze. Dajte sve od sebe da prikupite energiju, podrška će doći.

LJUBAV

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način samo indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za dodatnu zabrinutost koju osećate.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.