Ovih 5 znakova će se u 2017. godini prilično namučiti u životu

9. septembra prošle, 2016. godine, planeta Jupiter je ušao u znak Vage, koji je, prema astrolozima, doneo talas sreće vazdušnnim znakovima – Blizancima, Vagama i Vodolijama. Tako će, prema njima, ova 2017. godina biti srećna samo nekolicini znakova Zodijaka, a ostatak njih će možda morati malo da se pomuči.

Jeste li ikada doživeli osećaj kao da vam ništa ne uspeva i ne ide u vašu korist, bez obzira koliko se trudili?

Čini se kao da vas samo loše vesti čekaju tokom cele godine, ali samo dolaze u ratama, piše The earth child.

Horoskopski proračuni

Jeste li znali da se astrološki proračuni svake godine mogu utvrditi, srećna i nesrećna razdoblja znakova Zodijaka?

Kako se svi ti proračuni obavljaju prema planetarnom položaju svakog znaka Zodijaka, lako je znati unapred hoće li godina biti obećavajuća godina za vas ili ne?

Uticaj tranzicije Jupitera: Shvatamo da je Jupiter smatran kao bitna planeta s prednostima i u slučaju da formira konjukciju, sekstil ili trine s položajem Sunca u trenutku vašeg rođenja, njegov uticaj može doneti povoljne i velike ishode.

Uticaj Saturna: U svakom slučaju, Saturn za kojeg se smatra da je zla i štetna planeta, može doneti sreću kada ne formira konjukciju, kvadrat ili otpor vašem znaku. Isto tako, u slučaju da formira trine ili sekstil s vašim znakom, može doneti interese i prednosti.

Šta svaki horoskopski znak želi najviše u životu

Predviđanja za zodijačke znakove u 2017.

Zavirimo u budućnost i saznajmo koji od zodijačkih znakova će slaviti pozitivne ishode, a koji će prolaziti kroz težak period.

Ovo je period u kojem možete zatvorenih očiju preuzimati rizike koje ste izbegavali dugo vremena. Investirajte svoj novac u dobre poslove i očekujte sjajne povrate.

Ove godine pucaćete od zdravlja, ali jasno je da to ne znači da ćete imati sreće ako se upustite u glupe aktivnosti koje predstavljaju životnu opasnost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.