Dnevni horoskop za 10. februar 2017
Dnevni horoskop za 10. februar 2017

Dnevni horoskop za 10. februar 2017: Dogurasmo i do petka, prethodni dani bili su energetski ispunjeni, da je svakako moguć skorašnji osećaj iscrpljenosti i pad elana, ali ne još uvek, ne danas!

Danas je Merkur u sekstilu sa Venerom! Merkur u Vodoliji, Venera u Ovnu na 4*… Naprosto predivan aspekt za polje komunikacija, kontakata, lepih reči, ljubavi, a u njoj konkretno ljubaznost, umiljatost, razumevanje, šarmantnost… Kako sejete, tako ćete i da žanjete danas, pa ćete biti okruženi sve samim finim ljudima, sagovornicima koji će vas uvažavati, slušati sa krajnjom pažnjm i učtivošću. Osvajaćete šarmom i talentom. Svi vi iz sveta glume, dizajna, grafike i pisanja, danas bićete na vrhuncu svoje moći. Merkur u Vodoliji oslobađa sferu lepih reči kojima ćete očaravati partnera. Uzvratiće vam istim, piše Današnji dnevni horoskop.

Emotivno snažan, prepun lepih trenutaka dan vam se nudi. Ugrabite ih što više možete!

OVAN

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

BIK

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV

Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

BLIZANCI

POSAO

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.