Bilo bi bolje da se u narednom periodu okrenu sebi: Ova 3 horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi tokom leta 2020. godine
Bilo bi bolje da se u narednom periodu okrenu sebi: Ova 3 horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi tokom leta 2020. godine

Neki će se lako uznemiriti, neki će proći kroz promene, a drugi će se osećati vrlo nesigurno. Saznajte koja tri znaka Zodijaka će naići na poteškoće u sezoni Bika – ako se nađete na listi, ne brinite, uskoro će se sve vratiti u normalu!

Blizanci

Vi ste sada prilično pod stresom. Udahnite i dišite, Blizanci!

Sunce aktivira vašu misterioznu dvanaestu kuću snova, završetaka i rada iza scene, tako da se osećate mnogo razdražljivije nego obično.

Na primer, možete osetiti potrebu da se izolujete ili napravite korak unazad, i to je u redu.

Ali pošto je električni Uran u igri, možete očekivati i duhovnu revoluciju.

Vaga

Prolazite kroz dugo očekivanu transformaciju.

Vage, vi imate toliko talenata i sposobnosti koje možete podeliti sa svetom, ali pre nego što to učinite, svemir zahteva da se rešite nekoliko stvari.

Sunce je u vašem osmoj kući strasti, transformacije i zajedničkih resursa, tako da ćete se ovog puta osećati ranjivo.

Njima će se život vratiti u normalu tek posle 21. maja 2019: Ova 3 horoskopska znaka očekuju veliki izazovi u sezoni Bika

Vodolija

Vaš temelj je nestabilan. Šta vam kaže intuicija?

Sa Suncem iznad vaše četvrte kuće, porodice i duše, osetljivi ste više nego inače, a možda čak i čitave dane provodite kod kuće. To je u redu, jednostavno morate uraditi tačno ono što vam je potrebno tokom ovog perioda.

Imajte na umu da će električni Uran biti aktiviran u ovom području, tako da ćete se osećati kao da nemate dovoljno stabilnosti u životu. Jednostavno se opustite i čekajte, problemi će brzo proći.

zenskimagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.