Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 25. april 2019: Iznenađenje za Lava, Jarac hvata zalet,...

Dnevni horoskop za 25. april 2019: Iznenađenje za Lava, Jarac hvata zalet, Blizanci se zabavljaju

51
0
Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020: Nebo nam šalje unutrašnju snagu, mudrost i obilje
Konjukcija Marsa i Jupitera 20. marta 2020: Nebo nam šalje unutrašnju snagu, mudrost i obilje

Dnevni horoskop za 25. april 2019: Ovan ne želi samo flert, Lav ima iznenađenje, Ribe istrajne, Bik sebičan, Blizanci se zabavljaju, Devica privlači problematične, Jarac hvata zalet, Vodolija kritikuje, Rak taktičan, Vaga teži ka promenama, Strelac očekuje finasijski priliv, Škorpija ima dobar ljubavni život. Ovo je današnji dnevni horoskop za 25. april 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ukoliko ste student, možete sa lakoćom da savladate lekcije, koje su vam predstavljale problem. Nećete voditi kampanjski stil već ćete predano pristupiti svojim obavezama. Sledi vam prigodna nagrada za uloženi trud. Ljubav Privlače vas obrazovani partneri. Ne želite da budete sa nekim ko ne zavređujvašu pažnju. Ne želite da imate samo flert, ovaj put ste ozbiljniji. Zdravlje Nemate većih problema danas.

BIK

Posao Isuviše se bavite svojim temama i ne želite da podelite ideje, koje imate sa svojim saradnicima. Sa ovim stavom možete steći veći broj neprijatelja. Pokušajte da budete otvoreniji u komunikaciji. Vaš novčanik može da se napuni iz nekoliko izvora prihoda. Ljubav Imate sreću da upoznate osobu koja ima šta da ponudi. Ima dobar stil i ne želi da ode od vas. Ukoliko ste u braku ne očajavajte zbog rutine koju osećate već duže vreme. Zdravlje Psiha vam je naglašena.
Dnevni horoskop za 25. april 2019

BLIZANCI

Posao Još uvek se zahuktavate, kada su pojedine poslovne mogućnosti u pitanju. Ne treba da očajavate zbog statusa kvo, trenutno. Nemate problem sa finansijama i to vam je trenutno najvažnije. Ukoliko planirate da investirate u proširenje posla, još nije period za tako nešto. Ljubav Neko iz vašeg društva može da bude vaša simpatija danas. Ne morate da se osamljujete ukoliko nemate nikoga pored sebe. Izađite večeras i zabavite se. Zdravlje Pazite se oštrih predmeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.