Horoskop

Njemu retrogradna Venera ne može ništa: Ovaj znak će tokom marta 2017. imati najviše sreće u ljubavi

Magija retrogradne Venere učiniće da se naši snovi promene vrtoglavom brzinom, ali ovaj horoskopski znak će ostvariti najlepše želje uprkos moćnom uticaju planete ljubavi!

Brzopletost u ljubavi retrogradna Venera može nemilosrdno da kazni, piše Lovesensa.

Šest nedelja, tokom kojih će Venerin hod uticati i na naše finansije ali i na ljubavni život, biće ispunjen brojnim ponudama i uzbudljivim prilikama.

Međutim, mnogi će se suočiti sa slatkim obećanjima, neutoljivim čežnjama, ishitrenim privlačnostima a koji će znak u tome najbolje snaći…

Luda strast otvoriće mart mesec za Strelce, naročito one rođene između 12. i 21. decembra. Ispuniće vas osećaj slobode kakvu davno niste osetili, kočnice popuštaju, a vi se osećate sve lepše u svojoj koži.

Uz talas optimizma dolaze vam mnoge dobre stvari, a ispunjava vas i snažna vitalnost. Zdravi ste, druželjubivi i u lepim odnosima sa bliskim ljudima pa sve grupne aktivnosti prolaze u veselju.

Foto: Unsplash

Prilika za romansu biće mnogo, a među njima će biti i onih ozbiljnih, ali i i dosta površnih. Čak i povratak stare ljubavi, pa i bol u srcu, tu su da vas podsete na ono što istinski tražite. A Strelac istinski traži sreću u domu.

Vaša duhovna planeta Pluton pojačaće i značaj religije, filozofije i duhovnog razvoja.

Konjukcija Merkura i Urana krajem marta uneće novosti u vaš dnevni raspored. Otvorite oči, srce i um, ne okrećite glavu pred fleševima intuicije. Novi ljudi koji uđu u vaš život, ma koliko neobični, mogu biti od posebne važnosti.

Mars vas obasipa posebnim magnetizmom, tako da će mnogo češće ljubav tražiti vas nego vi nju. Vi volite da budete u centru pažnje i zato će vam prijati ovaj period samopouzdanja i magnetnog šarma. Ako tražite pravi trenutak da izjavite ljubav, neka to bude između 17. i 19. marta. Budite spremni da takvu izjavu i primite. Mart će mnogim Strelcima doneti najlepše ljubavne trenutke – veridbu ili zaključenje braka.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

lovesensa.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.