Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017
Foto: Pexels

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2017: Na pragu proleća sve se budi pa tako ni mnoga srca neće moći da ostanu imuna na ljubavni zanos. Ko će posle mnogo vremena ponovo osetiti leptiriće u stomaku, ko će staviti tačku na svoju vezu a kod koga u sferi emotivnih odnosa ostaje sve po starom saznajte u ljubavnom horoskopu za prvu polovinu marta 2017, piše ehoroskop. net.

OVAN

Što god vi preduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

BIK

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

BLIZANCI

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mjesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami neći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

Nedeljni ljubavni horoskop od 26. februara do 5. marta 2017:
Foto: Imcreator.com

RAK

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako bi izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijednu stepenicu ne možete preskočiti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.