Home Horoskop Nisu rođeni za karantin: 3 horoskopska znaka kojima izolacija najteže pada

Nisu rođeni za karantin: 3 horoskopska znaka kojima izolacija najteže pada

95
0
Nisu rođeni za karantin: 3 horoskopska znaka kojima izolacija najteže pada
Nisu rođeni za karantin: 3 horoskopska znaka kojima izolacija najteže pada

Sigurno nikom nije lako zbog uvedenog vanrednog stanja i mera izolacije, ali ova tri znaka već planiraju putovanja nakon karantina.

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima prilično pogađa novonastala situacija, a posebno zbog toga što moraju da budu na istom mestu duže od nekoliko dana. Samoizolacija najteže pada Blizancima, Vagi i Ovnu.

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele da idu na žurku. Njima je nezamislivo da provode svako veče u kući nad knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile da uživaju same. Zato ne smete sebi dozvoliti da upadnete u zamku anksioznosti. Najbolje će biti da započnete neki veliki lični projekat – rad na sebi, program vežbanja, učenje nečeg potpuno novog.

Vaga

Vage su zavisne od drugih ljudi kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju druženja i zabave, pa već sada planiraju što će da rade za nekoliko meseci, gde će da putuju i koga će da vide. Sada će vam najviše nedostajati ljubav pa je moraju kompenzovati na sve načine – telefon, dugi razgovori, slatke SMS poruke, stalni kontakt. I tako će sve najbrže proći…

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi avanturisti kojima dan nije dobar ako u njemu nisu saznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako neki Ovnovi deluju zatvoreno, kada ih upoznate, shvatićete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da i te kako znaju da uživaju sami. Izolaciju ćete najlakše preživeti ako date oduška svojoj ljutnji. Slobodno besnite i psujte, samo ne izlazite iz kuće. lepaisrecna.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.