Mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020: Karma dolazi po svoje a najviše promena biće u domenu porodice i partnerskih odnosa
Mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020: Karma dolazi po svoje a najviše promena biće u domenu porodice i partnerskih odnosa

Mlad Mesec, koji će nastupiti 24. marta, sa sobom će doneti dosta neočekivanih dešavanja svim horoskopskim znacima, ali i poseban priliv energije. Iako bismo svi mi želeli da energija koju nam Mlad Mesec u Ovnu donosi, bude pozitivna, to se neće dogoditi. U predstojećem periodu za svakog od nas biće teških trenutaka, što je savim i očekivano, jer se gotovo ceo svet bori sa pandemijom koju je izazvao virus Covid-19.

Detaljnije o događajima koji su pred nama, pročitajte u nastavku teksta!

Mlad Mesec u znaku Ovna predstavlja jedan od najznačajnijih planetarnih dešavanja u narednom periodu. Zbog aspekata koje gradi sa drugim planetama i zbog lunarnih čvorova, u periodu pred nama najviše dešavanja odigraće se u domenu porodice. Drugi važan uticaj na dešavanja koja će se zbiti tokom marta ima zvezda Deneb Kaitos, koja poput Saturna deluje negativno i dodatno utiče na loše raspoloženje i odnose, izazivajući čak i ozbiljnije posledice. U periodu koji je pred nama biće na snazi i karma, tako da se prisetite svog ponašanja koje bi moglo sada doći na naplatu. Pokušajte da sve što vam se u tom pogledu bude dešavalo podnesete stoički, i znajte da za sve postoji razlog.

Osećanje koje će preovlađivati tokom delovanja mladog Meseca u Ovnu, jeste teskoba i osećaj potištenosti, anksioznost, strah, nedostatak motivacije i volje za napretkom. Takvima, biće nam veoma teško da se prilagodimo ljudima sa kojima smo u svakodnevnom kontaktu, jer će drugima ponestajati strpljenja. Srećom, uticaj Saturna ići će i nama u prilog, pa će ljudi koji nas okružuju ipak biti blaži nego obično prema našim postupcima.

Kako situacija u životu bude postajala ozbiljnija, biće neophodno preduzeti odgovornost i biti svestan situacije kako bismo postupili ispravno. Odluke nije poželjno donositi odmah, već o svim koracima koje planiramo da napravimo moramo dobro razmisliti. Bićemo izloženi i nizu izazova kako energetskim, tako i emocionalnim i zdravstvenim, te je potrebno posebno obratiti pažnju, jer ih ne možemo izbeći. Ukoliko se nađemo u teškoj situaciji, koja nam se čini bezizlazna, potrebno je da pratimo svoju intuiciju i povrh svega ostanemo pribrani u trenutku kako bismo učinili ono što je najbolje za nas.

Mlad Mesec uticaće da se osećamo rastrzanima između prošlosti i budućnosti, odnosno nagnaće nas da preispitujemo naše postupke iz prošlosti, ali i planove za budućnost. Takođe, imaće uticaja i u emocionalnim vezama u kojima će se pojaviti napetost i netrpeljivost. Zbog toga je bitno da sa partnerom pronađete zajednički jezik i ne reagujete previše burno.

Međutim, neće sve biti tako crno u ovom periodu. Mlad Mesec je znak i novog početka, a u ovom slučaju ti novi počeci vezani su za porodicu i prijatelje. Postoji mogućnost da u ovom periodu upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći da prebrodite težak period. Takođe, Mlad Mesec predstavlja nadu, stoga u svoj ovoj tami treba pronaći malo svetlosti. Nemojte dozvoliti da trenutno teško stanje u kom se nalazite nadvlada i uguši vašu nadu i pozitivnost za boljim danima koji mogu uslediti.

mogujatosama.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.