ASTRO

Mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020: Karma dolazi po svoje a najviše promena biće u domenu porodice i partnerskih odnosa

Mlad Mesec, koji će nastupiti 24. marta, sa sobom će doneti dosta neočekivanih dešavanja svim horoskopskim znacima, ali i poseban priliv energije. Iako bismo svi mi želeli da energija koju nam Mlad Mesec u Ovnu donosi, bude pozitivna, to se neće dogoditi. U predstojećem periodu za svakog od nas biće teških trenutaka, što je savim i očekivano, jer se gotovo ceo svet bori sa pandemijom koju je izazvao virus Covid-19.

Detaljnije o događajima koji su pred nama, pročitajte u nastavku teksta!

Mlad Mesec u znaku Ovna predstavlja jedan od najznačajnijih planetarnih dešavanja u narednom periodu. Zbog aspekata koje gradi sa drugim planetama i zbog lunarnih čvorova, u periodu pred nama najviše dešavanja odigraće se u domenu porodice. Drugi važan uticaj na dešavanja koja će se zbiti tokom marta ima zvezda Deneb Kaitos, koja poput Saturna deluje negativno i dodatno utiče na loše raspoloženje i odnose, izazivajući čak i ozbiljnije posledice. U periodu koji je pred nama biće na snazi i karma, tako da se prisetite svog ponašanja koje bi moglo sada doći na naplatu. Pokušajte da sve što vam se u tom pogledu bude dešavalo podnesete stoički, i znajte da za sve postoji razlog.

Osećanje koje će preovlađivati tokom delovanja mladog Meseca u Ovnu, jeste teskoba i osećaj potištenosti, anksioznost, strah, nedostatak motivacije i volje za napretkom. Takvima, biće nam veoma teško da se prilagodimo ljudima sa kojima smo u svakodnevnom kontaktu, jer će drugima ponestajati strpljenja. Srećom, uticaj Saturna ići će i nama u prilog, pa će ljudi koji nas okružuju ipak biti blaži nego obično prema našim postupcima.

Kako situacija u životu bude postajala ozbiljnija, biće neophodno preduzeti odgovornost i biti svestan situacije kako bismo postupili ispravno. Odluke nije poželjno donositi odmah, već o svim koracima koje planiramo da napravimo moramo dobro razmisliti. Bićemo izloženi i nizu izazova kako energetskim, tako i emocionalnim i zdravstvenim, te je potrebno posebno obratiti pažnju, jer ih ne možemo izbeći. Ukoliko se nađemo u teškoj situaciji, koja nam se čini bezizlazna, potrebno je da pratimo svoju intuiciju i povrh svega ostanemo pribrani u trenutku kako bismo učinili ono što je najbolje za nas.

Mlad Mesec uticaće da se osećamo rastrzanima između prošlosti i budućnosti, odnosno nagnaće nas da preispitujemo naše postupke iz prošlosti, ali i planove za budućnost. Takođe, imaće uticaja i u emocionalnim vezama u kojima će se pojaviti napetost i netrpeljivost. Zbog toga je bitno da sa partnerom pronađete zajednički jezik i ne reagujete previše burno.

Međutim, neće sve biti tako crno u ovom periodu. Mlad Mesec je znak i novog početka, a u ovom slučaju ti novi počeci vezani su za porodicu i prijatelje. Postoji mogućnost da u ovom periodu upoznate nove ljude koji vam mogu pomoći da prebrodite težak period. Takođe, Mlad Mesec predstavlja nadu, stoga u svoj ovoj tami treba pronaći malo svetlosti. Nemojte dozvoliti da trenutno teško stanje u kom se nalazite nadvlada i uguši vašu nadu i pozitivnost za boljim danima koji mogu uslediti.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

mogujatosama.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.