Nikako ih ne možete držati za reč: Ovo su horoskopski znaci koji nikad ne ispunjavaju obećanja
Nikako ih ne možete držati za reč: Ovo su horoskopski znaci koji nikad ne ispunjavaju obećanja

Kada obećate da ćete nešto uraditi, održite li reč? Ili samo pokušavate da ugodite nekome kako bi prestao da vas gnjavi?

Ako ste se prepoznali u ovom drugom, moguće je da je za to kriv horoskop.

Čak šest horoskopskih znakova poznato je po tome da često ne ispunjavaju svoja obećanja. Neki to rade namerno, a drugi slučajno, piše Your Tango, a evo i o kojima je reč:

Blizanci

Kad Blizanci nešto obećaju, oni nameravaju da to ispune. Međutim, Blizanci stalno pokušavaju da urade više no što mogu, pa većinu obaveza ne stignu ili zaborave da obave.

Takođe, boje se neodobravanja, pa će obećavaju i nešto samo da bi obećali, a zbog svega navedenog njihova obećanja neretko ostanu neostvarena.

Vodolija

Vodolija može da obeća nešto samo da bi dobila ono što želi. Ona koristi obećanja kao valutu i ​​nema jemstva da će održati svoju reč. Može biti manipulativna i sposobna da to opravda kao viši interes.

Ponekad su Vodolije nedoslednije nego što bi iko želeo, posebno kada su u pitanju obećanja. Ako su pod pritiskom da ispune svoje obećanje, veća je verovatnoća da neće to učiniti.

Vaga

Vage imaju potrebu da udovolje i žele da sve usreće. Osobe rođene u ovom znaku žele da ih drugi dožive kao nekoga kome se može verovati i nekoga ko je pouzdan, pa će dati i obećanja koja verovatno neće održati.

Za Vage bi bilo mnogo bolje da budu iskrene i priznaju da ne mogu nešto da urade, jer ovako često iznevere ljude.

Nikako ih ne možete držati za reč: Ovo su horoskopski znaci koji nikad ne ispunjavaju obećanja
Nikako ih ne možete držati za reč: Ovo su horoskopski znaci koji nikad ne ispunjavaju obećanja

Ribe

Ribe su jako ljubazne i žele da pomognu svima, a problem je upravo u tome što teško kažu ne. One pristaju na sve dogovore i dele obećanja šakom i kapom, ali kada dođe vreme za njihovo ostvarivanje, Ribe su preopterećene i prezauzete da bi ih sve ispunile.

Ribe su idealisti i žele da ih smatraju osobama koje drže do svojih obećanja, ali na kraju sve se svodi na to da bi samo Supermen bio u stanju da učini sve to.

Horoskop za Merkur u Ovnu: Saznajte šta očekuje svaki znak od 12. do 27. aprila 2020. godine

Strelac

Kod Strelaca je problem to što su često neoprezni u svojim obećanjima i mogu da ih zaborave čim ih daju.

Strelci nisu zlonamerni, samo su malo više okrenuti sebi. Ne može se reći da nisu velikodušni ili časni, već da su mnogo više fokusirani na svoje potrebe nego na ičije druge. Ono što žele da učine sa svojim vremenom važnije im je od održavanja obećanja.

Ovan

Kad Ovan nešto obeća, on je siguran da će to moći i da uradi. Ali čim se pojave nove obaveze, Ovnovi zanemare prethodne.

Ovnovi će pristati na nešto ne razmišljajući o ostvarivosti toga, a s obzirom na to da dobra organizacija nije jedna od njihovih prednosti, lako se pogube u obavezama pa ne stignu da urade sve što su obećali.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.