Home Ljubavni horoskop Ovako će Venera u Blizancima uticati na emotivni život svakog horoskopskog znaka:...

Ovako će Venera u Blizancima uticati na emotivni život svakog horoskopskog znaka: Saznajte šta vas čeka u ljubavi do 7. avgusta 2020. godine

39
0
Godišnji horoskop Rak 2021.
Godišnji horoskop Rak 2021.

Ljupka romantična planeta Venera ušla je u Blizance 3. aprila i nadamo se da ste spremni da flertujete jer ćemo svi osetiti novi osećaj lakoće u našim ljubavnim životima.

Venera je planeta vrednosti – ona ​​diktira kako volimo, flertujemo i pokazujemo naklonost. Takođe vlada stvarima poput lepote, estetike i luksuza. Venera u Blizancima će uticati na ljubavni život svih horoskopskih znakova – i to će učiniti dvostruko duže nego inače ove godine, jer će se retrogradna Venera desiti u maju, što znači da planeta neće napustiti Blizance do avgusta. To znači da ćemo dugo biti zadržani sa ovim vibracijama, pa ćemo se možda i naviknuti na energiju koja će uticati na naš romantični život u bliskoj budućnosti. Blizanci su brbljivi, energični i horoskopski znak koji brzo misli, pa kada je Venera ovde, voli da flertuje. Duhoviti razgovori biće obavezni tokom ovog tranzita – i koristićemo mnogo reči kako bismo iskazali svoju naklonost, a pametan razgovor biće jedan od naših glavnih preokreta. Venera u Blizancima donosi zabavnu i živahnu energiju u naše ljubavne živote što je samo protivotrov koji nam je potreban za izlečenje ovog prolećnog bluza. Proverite kako će Venera u Blizancima od sada do avgusta uticati na vaš ljubavni život na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Navikli ste na odvažne izraze ljubavi, ali moglo bi se desiti da budete malo rečitiji u odeljenju za romantiku u narednih nekoliko meseci. Izražavate nežniju stranu svojih osećanja slatkim flertom. Rečima prigrlite svoj trenutni dar i naglas izgovorite svoja osećanja.
Ovako će Venera u Blizancima uticati na emotivni život svakog horoskopskog znaka: Saznajte šta vas čeka u ljubavi do 7. avgusta 2020. godine
Ovako će Venera u Blizancima uticati na emotivni život svakog horoskopskog znaka: Saznajte šta vas čeka u ljubavi do 7. avgusta 2020. godine

Bik

Pokloni su vaš omiljeni jezik u narednih nekoliko meseci, zato napravite listu želja i budite sigurni da ćete je dobiti od svog prijatelja ili partnera. Sada je vreme da pokažete kako se osećate uz lepe materijalne znakove ljubavi poput čokolade ili cveća.

Blizanci

Kad je Venera zaveštala vaš znak za produženu turneju ove godine, možete se kladiti da ćete se osećati kao najseksepilnija, najskromnija, najluksuznija verzija zaljubljenih. Pripremite se da budete u centru pažnje.

Rak

Ovo je vreme razmišljanja u vašem ljubavnom životu, tako da, iako se možda nećete osećati kao najdosadnija verzija sebe kada je u pitanju romansa, učinićete mnogo unutrašnjeg rasta i isceljenja. Možda ste suviše stidljivi da biste se izrazili, ali vaša prava osećanja su poznata. Iskoristite ovo vreme da dublje upoznate svoje vrednosti.

Lav

Ne kažemo vam da treba da ogovarate, ali kažemo vam da bi vam preispitivanje stvari koje se događaju u vašem ljubavnom životu sa prijateljima, zapravo moglo pomoći da lakše rešavate stvari i steknete dragocenu perspektivu. Nemojte se ustručavati da svojim prijateljima kažete sve jezive detalje iz vašeg ljubavnog života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.