Home Horoskop Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. februara 2017: Bik sedi na...

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. februara 2017: Bik sedi na dve stolice, Ribe pred raskidom, nova veza za Strelca

60
0
Ljubavni horoskop za decembar 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. februara 2017: Planetarne konstelacije ne idu na ruku većini horoskopskih znakova – ukoliko ih ne očekuje konačni razlaz sa partnerom, neće biti uskraćeni za trzavice i zahlađenja odnosa. Tek će nekolicina znakova imati tu sreću da upoznaju potencijalnu novu ljubav u ovom periodu. Saznajte šta vas očekuje u nedeljnom ljubavnom horoskopu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Kada su Mars i Venera zajedno uvek neko mora da ispašta. S obzirom na to da se nalaze u vašem prvom polju, vi ćete odlučivati o nastupajućim potezima. Ako ste time zaslužili pažnju, partner će vas nagraditi velikodušno, a ukoliko niste, očekuju vas nesuglasice.

BIK

Iako ste zvanično još u vezi, potrebno vam je nešto žestoko da biste u njoj ostali ili će vas nešto drugo žestoko odvesti u iznenadnu avanturu. Privlači vas neko drugi, što je karakteristično za period kada se Venera i Mars nađu u dvanaestom polju. Očekuje vas velika dilema za koga da se opredelite.
Foto: StockSnap.io

BLIZANCI

Saturn u Strelcu, iako povoljno aspektovan Venerom i Marsom iz Ovna, “hladi” stvari više nego što vama odgovara. Saznanje da ste dugo prema nekome gajili uzaludne simpatije ne bi trebalo da vas sputava, kao ni nečije otvoreno odbijanje.

RAK

Previše ste opterećeni poslom i nemate vremena da se prepustite emocijama. Saturn, vladar sedmog polja u dobrom aspektu sa Marsom i Venerom ukazuje da se u vašem neposrednom okruženju nalazi osoba koja vam jako odgovara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.