Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 13. februar 2017: Dan prepun dobre energije, iskoristite ga na najbolji način

Dnevni horoskop za 13. februar 2017: Evo ga ponedeljak, i to 13. ali neće biti baksuzan, baš naprotiv! I dalje smo pod uticajem dobrih energija, pa gledajte da to iskoristite na najbolji način, krenite sa novim poslovnim obavezama, proširite polje delovanja, radite sve što možete kako biste unapredili svoje materijalne mogućnosti. Sada je period tokom koga biste mogli da napredujete.

Sve one obaveze koje vas odavno čekaju možete baš danas da pokrenete, imaćete veće šanse da ih završite, piše Današnji dnevni horoskop. Odlična je situacija što se tiče odnosa, prijateljstva, komunikacije, pa iskoristite i to za one poslovne pregovore, ali i za šaputanja u četiri oka. Ne mislite na sutra, uživajte u današnjem danu!

OVAN

POSAO

Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju.

LJUBAV

Voljena osoba deluje vrlo inspirativno na različite načine i ume uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

BIK

POSAO

U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Nemojte ocenjivati nečije sposobnosti ili mane.

LJUBAV

Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom.

LJUBAV

Izbegavajte osobu koja ume da deluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja. Potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

5 − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.