Horoskop

NAJVEĆI SRCELOMAC ZODIJAKA: Muškarac rođen u ovom znaku učiniće sve da vas osvoji a onda će vas odbaciti jer ima novu zanimaciju

Oni mogu da pokušaju da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da sarađuje ili se ne drži njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju da za sobom ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

Tamna priroda Ovna može od odanosti napraviti vrlo fluidnu definiciju. Oni mogu biti skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka popraćenog lepim znacima pažnje i dalje će biti u mogućnosti osvojiti partnera. Ovan i čulnost idu ruku pod ruku, bilo da se gleda svjetla ili tamna strana.

Njima je potreban fizički dodir, ali nisu skloni čednim igrama. Morate biti hrabri i direktni ukoliko želite da ga zainteresujete. On se baca odmah na stvar i želi da vas konzumira. On želi da se izgubi u vama i dovesti vas do toga da se i vi izgubite u njemu. Njegova strast može biti toliko intenzivna da vas može zastrašiti.

Deset znakova da želi da vas oženi

Kada dominira njegova tamna strana, Ovan se ponaša kao dete koje plače usred noći za flašicom i budi svoje vrlo umorne roditelje. To nije svesni sebični plan, već inherentna potreba koja je top prioritet.

Oni žele ono što žele, kada to žele i uglavnom nemaju previše obzira prema onome ko se nađe na putu prema ostvarenju te želje.

Dinamična energija Ovna vapi za pažnjom. Teško mu je odoleti. On je privlačan, zabavan i voli dobar provod. On je uistinu zainteresovan za vas i postavlja pitanja koja se niko drugi ne usudi da pita. On je jedan od retkih znakova koji vas istovremeno može privući jako blizu, a da istovremeno molite za oslobođenje.

Njegovi partneri će se izgubiti u svojoj strasti svedočeći iskonskim potrebama Ovna koje samo njihovi partneri mogu ispuniti.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

elephantjournal.com/atma.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.