Horoskop

NAJVEĆI SRCELOMAC ZODIJAKA: Muškarac rođen u ovom znaku učiniće sve da vas osvoji a onda će vas odbaciti jer ima novu zanimaciju

Voleti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom: očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite prići jako blizu, ali ako niste pažljivi, nežna koža počinje da gori pod intenzitetom ovog vatrenog znaka.

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti!

On je – Ovan!

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško dostići, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

4 načina da se muškarac zaljubi

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinje da se ponaša slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sija nije zlato.

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopšte shvatiti s kime imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i ako uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate da prikujete oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijem dobu. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

muskarac

Iako mnogi vole da ukazuju na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno. Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivim, oni su žestoko odani partneri.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je naročito istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj show, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođe vrlo kontrolorska.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.