najveći brbljivci zodijaka

Najveći brbljivci Zodijaka:  Blizanac je uvek pun bitnih, ali i nebitnih informacija, a Strelac više od svega voli da soli pamet. Lav će vam rado pričati o sebi jer jednostavno voli da priča, a i voli sebe

Blizanac silno uživa u tračanju. Sve mora da zna o svakome, a te spoznaje s užitkom će podeliti s drugima. Nije pametno poveravati mu se i otkrivati mu tajne. Danas je tu, a sutra ko zna gde, tako da se na njega nije moguće osloniti.

Često menja i svoje stavove, pa je teško ustanoviti šta zaista misli i želi. U ljubavi nije naročito veran, prošlost mu je puna propalih veza. Od emocionalne predanosti jednom partneru više ga “pali” sedenje na dve stolice.

Slično je i s Lavovima, ali njima je ipak ego na prvom mestu. Silan je vatromet taštine s kojim živi ovaj znak. On je najlepši, najbolji i najpametniji. Ako ste slučajno uverenja da to nije tako, sigurno s vama nešto nije u redu – tako će misliti Lav, čiji su ponos i dostojanstvo važniji od života samog.

Uvek privlači pažnju na sebe, pokušava da se pozicionira u centar svake zajednice jer sve što ga okružuje samo su sateliti koji se vrte oko njegovog veličanstva. Ima dvostruka merila i šta važi za njega, ne važi i za druge.

Kad je reč o Strelčevima, ne postoji niko pametniji od njih.

Voli da se pravi pametan, da se pokazuje drugima kao načitana, dobro informisana i obrazovana osoba kojoj je malo ko ravan. Svoje prljavo rublje skriva od drugih jer ga to stavlja u slabiju poziciju, ali će znatiželjno gurnuti nos u tuđe probleme. Brzoplet je i nepromišljeno iskren, pa je u stanju da svašta kaže i ostane živ, a to što vas je pritom ranio ravno u srce, to je posve nebitno.

Bitno je da je on rekao ono što misli, jer to je istina, a njegova istina je jedina ona koja se “broji”.

U istom društvu je i Vodolija, koji svojim uverenjima vrlo lukavo pozicionira sebe u odnosu na druge.

Ona je ta koja zna, a znanje je moć. S druge strane, godi joj da bude potrebna. Hrani se spoznajom da se drugi njoj obraćaju za savet i pomoć.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.