Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. jun 2017: Ribe nestrpljive, Bik sumnja u partnera,...

Dnevni horoskop za 6. jun 2017: Ribe nestrpljive, Bik sumnja u partnera, Škorpiju muči nesanica

34
0
Dnevni horoskop za 7. jun 2017

Dnevni horoskop za 6. jun 2017: Ulazak Venere u Bika glavna je vest ovog današnjeg utorka. Venera se u Biku oseća domaće i komforno, pa naredni period trebalo bi da protekne u miru. Energija Ovna joj je donosila nemir i nervozu dok je boravila u njoj, a sad energija Bika joj prija i opušta je. Uživaće svim čulima, celih mesec dana, a onda joj sleduje prelazak u Blizance.

Ono na šta morate obratiti pažnju danas je da ovaj utorak može biti prilično haotičan i zbunjujuć kada je komunikacija u pitanju, piše Današnji dnevni horoskop. Vodite računa šta pričate i izbegavajte nepotrebne konflikte. Merkur je na poslednjem stepenu Bika, s čime preti opasnost loše koncentracije i osećaja gubljenja. Međutim, s obzirom da Merkur vlada Blizancima, pa i ako se dogodi neki nesporazum, poklušajte da ga olako shvatite i ne zamerate, nasmejte se i na svoj račun. Danas nemojte kretati na duži put. Prijatan dan.

OVAN

POSAO Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu. LJUBAV Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu. ZDRAVLJE Napetost.

BIK

POSAO Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima. LJUBAV Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponasanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije. ZDRAVLJE Loša cirkulacija.
Dnevni horoskop za 6. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak. LJUBAV Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas! ZDRAVLJE Dobro se osećate.

RAK

POSAO Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama i čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme. LJUBAV Ne možete da odolite pred novim emotivnim izazovima. Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE Ukočenost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.