Horoskop za vreme vladavine Bika
Mesečni horoskop za jul 2017

Znate li koja je to crta u vašem karakteru koja tera druge da obigravaju oko vas i koje tajno oružje treba da koristite u igri zavođenja?

Da li je šarm zaista ono čime ostavljate bez daha druge ljude ili tu ipak ima nešto više od toga? Svako je seksi na svoj način, neko pleni izgledom, neko govorom, a neko svojim ponašanjem. Otkrijte koja je to osobina kojom do besvesti šarmirate suprotni pol.

OVAN 

Vaš znak simbolizuje boga rata, zato nije ni čudo što ste jaki, sigurni i uvek dobijete ono što želite. Na neke ljude poput afrodizijaka deluje vaša samostalnost i nezavisnost ali ništa manje nije značajno što ste pravi borac u duši, uporni, istrajni i spremni da ostvarite svoj cilj po svaku cenu.

BIK

Pričljivi i društveni, nemoguće je vas ne uočiti. Uvek ste u centru pažnje, bilo zbog vaših tema za razgovor bilo zbog vaše suptilne prirode. Svako ko se nađe u vašoj blizini poželi da ima deo vas samo za sebe, a vi zauzvrat svakome od njih posvetite dovoljno pažnje ne bi li se osećali posebno.

HOROSKOP: Najseksepilnija osobina vašeg znaka! Koje tajno oružje treba da koristite u igri zavođenja? devojka

 BLIZANCI 

Rođeni u ovom znaku umeju da budu prilično stidljivi i rezervisani ali baš zbog toga nemoguće vam je odoleti. Intrigirate vašom uzdržanošću, skromnošću i željom da se previše ne otvarate drugima. Tako postižete efekat da vas ljudi još više požele. Uostalom, ponekad je mnogo zanimljivije otkrivati nekog sloj po sloj nego da je sve ko na tacni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.