A kako vi volite da volite?

Svaki znak poseduje određene specifičnosti i kvalitete koje umnogome određuju njegov emotivni život. Neki imaju sličan pristup ljubavi dok ostali znakovi u Zodijaku imaju potpuno drugačiji pogled na sferu emotivnih odnosa. Znaci su podeljeni u 4 grupe, odnosno pripadaju određenom elementu: vatri, zemlji, vazduhu i vodi pa shodno tome po 3 znaka imaju prilično slične stavove po pitanjima srca. Saznajte šta je karakteristično za vas i vaš zodijačku ”sabraću” kada je reč o ljubavi.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

VATRA: Ovan, Lav, Strelac

Imate tu romantičnu i strastvenu crtu u karakteru što vas naprosto čini nedoljivim za suprotni pol. Iako ste veoma impulsivni i spontani vaše ljubavne veze nisu toliko pustolovne niti imate tendenciju da previše ”šarate ” okolo. Zahvaljujući ovakvom mentalnom sklopu, za razliku od ostalih znakova vi se ne plašite odbijanja, što je veoma dobro po vas.

woman-252882_640

ZEMLJA: Bik, Devica, Jarac

Daleko od toga da ste bez osećanja ali vi posmatrate emotivne odnose sa praktične strane. Najviše vas usrećuju materijalne stvari zbog kojih se osećate vrlo prijatno. Kada dođe do velikih emocija umete da budete veoma obazrivi, iako ste izuzetno senzualni i veoma osetljivi na fizičke senzacije.

woman-845850_640

VAZDUH: Blizanci, Vaga, Vodolija

Vaš zaštitni znak su flertovanje i romantičnost. Međutim, to vama nije dovoljno, vi stremite odnosu u kojem oboje možete mentalno da se povežete. Osim istog intelektualnog nivoa kod partnera su vam je bitno da vam je prevashodno prijatelj i da uvek imate o čemu da razgovarate.

horoskop

VODA: Rak, Škorpija, Ribe

Vrlo ste osećajni, intuitivni i empatični. Ako se vaš partner loše oseća, vi ćete upiti sve te negativne emocije, kao da se pretvarate u blizance jer osećate iste stvari. Zbog vaše intuicije i prevelike maštovitosti možete da budete laka meta i često se osećate ranjivo upravo iz tog razloga.

horoskop

besnopile.rs/yourtango.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.