Home Horoskop NAJGORE KOMBINACIJE U HOROSKOPU: Ovo su parovi osuđeni na propast

NAJGORE KOMBINACIJE U HOROSKOPU: Ovo su parovi osuđeni na propast

2494
0

Neke veze, ako verujete u astrologiju, jednostavno ne mogu da uspeju. Zato, poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znakovi nikako nisu za vas. Ovo su najgore kombinacije u horoskopu:

Kako se osećati fantastično

OVAN I BLIZANAC LOŠ SPOJ

Ovnovi su uvek otvoreni za ljubav i raspoloženi za nove ljubavne avanture, pa često u vezu ulete nepromišljeno i pre nego što bolje upoznaju partnera. Ne vole ljude koji mnogo kukaju. Oni se ne slažu sa Ribama, koje su previše emotivne za njih, sa Blizancima, s kojima se stalno svađaju, i sa Devicama.

BIK NIKAKO SA STRELCEM

Bikovima upravlja Venera, pa su oni savršeni za obiljnu vezu, ali tek kad nađu nekoga ko im odgovara. Do tada uživaju u vezicama. Najgore se slažu sa Ovnovima, sa kojima se zbog jakih karaktera često prepiru, sa Blizancima i Strelčevima.

BLIZANCI SE NE SLAŽU SA RIBAMA

Blizanci se lako zaljubljuju, ali se isto tako lako i odljubljuju ako su razočarani. Obijaju ih predvidivi ljudi. U ljubavi se najgore slažu sa Bikovima, koji su premalo ambiciozni za njih, sa Rakovima, koji su previše predvidivi, i sa Ribama. VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2015 …nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.