Home Horoskop HOROSKOP: Kako da šarmirate i zavedete bilo koji znak!

HOROSKOP: Kako da šarmirate i zavedete bilo koji znak!

1006
0

Kako da šarmirate i zavedete bilo koji znak! Postoje različite torije o interpersonalnim odnosima i vezama medju ljudima. Sve zavisi iz koje ravni posmatramo i analiziramo moguće odnose. U tom smislu postoje psihološke, sociološke, astrološke i druge studije o interpersonalnim i/ili ljubavnim odnosima. U okviru svake teorije postoje i različiti aspekti ili parametri koji šire objašnjavaju i definišu moguće odnose, tj. potencijalni kvalitet između dve osobe ili grupe ljudi.

Svakodnevno susrećemo različite osobe, neko od njih privlači našu pažnju i interesovanje, te podstiče reakciju simpatikusa ili postoje osobe koje izazivaju nelagodnost i podstiču reakciju parasimpatikusa.

Usaglašavanje energije (kompatibilnost); fizička pojava i (ili polno) privlacenje; srodnost profila ličnosti kroz različite aspekte (emotivne, intelektualne, socijalne…); skladnost afiniteta u zajedničkom odnosu i ostali aspekti imaju bitan uticaj na moguću vezi i njen kvalitet. Popularno i u žargonu, kaže se: “da li se nalazimo na isitim talasnim dužinama, ili ne”.

Osvrnućemo se na neke astrološke aspekte koji pomažu u boljem sagledavanju osnovnih karakteristika svakog znaka pojedinačno. Ukoliko poznajemo te osnovne karateristike moguće je jasnije sagledati i (ne)mogućnost ljubavnog privlačenja. Takođe, moguće je podstaći nečije interesovanje i uticati na dalje privlačenje. Karkteristike se odnose na muške predstavnike zodijaka ili horoskopskog znaka pojedinačno.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

OVAN – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Ima osmeh lovca koji mami i čeka svoj “plen”. Po prirodi je tip vođe, voli izazove, borbu i takmičenje ili dokazivanje. Odlučan je i hrabar, neumorno ide napred, konvencije i obziri ga ne opterećuju previše. Duhovit je, optimističan, vedrog duha, voli život i zna da uživa punim plućima, zna i kako da šarmira i da ga zavole oni koji ga okružuju. Prepun je iznenađenja. Odan je i velikodušan, on će se boriti za svog partnera. Ne trpi i ne priznaje poraz. Nedostaci Umereni egocentrik, voli da je u centru pažnje i da “pobeđuje”. Vrlo je ponosan i sujetan, vrlo loše podnosi ljubavne udarce, razočarenja. Ima neuobičajen smisao za suprotnosti. Ako želis da nešto učini, onda mu to zabrani! Njegovi osećaji su impulsivni, obožava da skuplja “ljubavne trofeje”. Agresivne je prirode i u nekim slučajevima može biti nasilan. Nedostaje mu stil i suptilnost. Kako mu se svideti Pokazi zavodljivu stranu svoje licnosti. Nemoj mu se udvarati i ne preuzimaj inicijativu. Ovan je borac, zavodnik koji želi sam da osvoji svoj cilj. Posveti više pažnje svom izgledu, naročito atributu seksipilnosti (erotičnosti). Budi pomalo divlja, po potrebi. Naravno, uvek privlačna i atraktivna. Prihvati njegove male bagove, izostanke ili nestašluke. Uživaj u onome što dobijaš. Nemoj dozvoliti da te zbuni svojom preteranom dinamikom i uzurbanošću.  

BIK – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Muževan je, nežan i senzualan. Bik uživa u životu – kao sladokusac u poslastičarnici. Uredan je i vredan, on radi i gradi sporo, ali sigurno. Pošto je i iskren, na njega skoro uvek možeš da računaš. Strpljiv, ljubazan i pažljiv on će se rastrgnuti samo da udovolji onima koje voli. Ima smisao za lepo, voli umetnost u svim oblicima i pojavama. Nedostaci Njegov smisao za štednju ponekad se graniči sa škrtošću. Svoju potrebu za posedovanjem prenosi i na osećaje i odnose sa drugima. Vrlo retko ima napade besa, ali kad ih ima skoro da se ne moze savladati. Nije taktičar. Sumnjičav je i lako se naljuti bez pravog razloga. Ne oprašta flert, prevaru, neverstvo! Kako mu se svideti Budi spontana, iskrena i prirodna. On mrzi prenemaganja i preterivanja. Izbegavaj dijete za mršavljanje. Bikovi vole vitke devojke, ali ne previše. Budi pouzdana i verna. Nauči da kuvaš: on voli da jede, ali ne bilo šta. Budi nežna i osećajna. Ne troši uzalud i previše. Bik voli da istakne kako se novac teško stiče.  

BLIZANCI – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti On je veselog i živahnog duha, blistave inteligencije i ima vrlo razvijen smisao za komunikacije. Šarmantan je i duhovit, ljubazan je i pristojan. On dugo čuva mladalački duh. Radoznao je i uvek žedan novih spoznaja. Lako se prilagođava na različite životne situacije. Nedostaci Ponekad se ponaša poput razmaženog deteta, infatilan je. Iznenada menja raspoloženja i tada pokazuje vrlo ružne karakterne crte. Nestalan je i njegovi su osećaji uglavnom površni. Laskavac je, egocentričan i poprilično narcisoidan. Kad naiđe na prepreku, teško će je savladati – on je obilazi. Kako mu se svideti U prvom redu: izbegavaj razgovor o ozbiljnoj vezi, braku, porodici i obavezama. Učini da ti se divi, podstiči ga intelektualno i na novo saznanje. Budi nepredvidljiva, drukčija, neočekivana. On voli iznenađenja. Pokaži da imaš stila. Ne poveravaj mu svoje osećaje. Divi se snazi, tome se i on divi.  

MESEČEV HOROSKOP: Do 8. marta, Vodolije i Vage ulaze u novu ljubav!

RAK – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Odan je i privržen, izuzetno romantičan i nežan. Njegova mašta lako će ga odvesti u zemlju čuda, naravno, najbolje je da to bude sa tobom. Neumoran je radnik, ne strahuje od umora. On je kućni tip, domaćin, mezimče ili papučić. Iskren je i veran, ne skriva svoje najdublje osećaje. Ljubazan je i ima razvijen osećaj empatije i pripadnosti. Nedostaci Suviše se vezuje za ljude i stvari. Teško se odvaja od prošlosti. Njegova prva ili velika ljubav, je uvek “posebna”! Ponekad je dosadan u svom gunđanju i nezadovoljstvu, što svet ne izgleda drugačije. Teško podnosi sopstvene greške, poraze, gubitke (emotivne i materijalne). Nedostaje mu samopouzdanje. Ponekad je suviše vezan za majku. Lakoveran je. Kako mu se svideti Nemoj skrivati svoja osećanja. Pokaži da imaš dovoljno strpljenja da ga slušaš i veruj u njegova maštanja. Pruži mu dokaz svoje vernosti, šarmantno i misteriozno. Budi uvek na njegovoj strani. Potenciraj razgovore o porodici, deci, kući. Nasmej ga. Šali se na svoj ili na racun njegove mame, koja ga obožava. Budi njegova ljubav, ljubavnica, najbolja prijateljica, sestra, majka…  

LAV – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Ponosan je i istrajan, rođen je za uspeh. Spreman je da podnese velike žrtve za one koje voli. Veoma je strastven i veliki ljubavnik. On se daje bez ostatka. Privlače ga izazovi i voli da se dokazuje, naročito drugima – pred publikom. Odvažan je i samouveren, ne zna za sumnju ili strah, hrabar je, čak i na svoju štetu. Želi da ostvari prestiž, položaj ili visoku poziciju, ma gde da se nalazi. Izuzetno mu je važan stil. Nedostaci Egocentrik koji “caruje” u svom carstvu. On veruje da se Zemlja okreće radi njega ili oko njega. Njegov ponos, ponekad nema granica, nekada se graniči i sa velikom sujetom. Razdražljiv je, ponekad i vrlo ranjiv. Strahuje od starosti i nemoći. Ne podnosi samoću i odbacivanje. Teško priznaje svoje greške i ne podnosi tuđe nepoverenje. Kako mu se svideti Imaj poverenja u njega i dopusti mu da se tobom ponosi, da te “pokazuje” pred svetom. Pokaži da neizmerno ceniš njegovo društvo i da mu se iskreno diviš. Daj mu do znanja da je “najbolji”, ili da niko, i apsolutno niko – nije kao on. Nemoj mu padati u zagrljaj, ni prelako ni prebrzo. Budi koketna, izuzetno negovana i vrlo ženstvena. On obožava zgodne, elegantne i negovane žene. Ni slučajno, nemoj da povrediš njegov ponos i veliku samouverenost.  

DEVICA – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Veoma je radoznalog duha i inteligentan, zanima se za hiljadu različitih stvari i za učenje. Organizovan je i temeljan, želi dobro da napravi ono sto radi. Dosledan je i moralan, sledi svoje ideje i uverenja. Perfekcionista je, ništa ne prepušta slučaju. Sentimentalan je, ne voli da povredi onoga koga voli. Nedostaci Naglašeni smisao ili potreba za kritičkim odnosom prema svetu, ponekad ga uvuku u ogovaranja. Nekad je previše odgovoran i sitničav, dosadan u gunđanju. Strah od emotivne patnje koči ga u ljubavnim vezama. Ume vrlo lako da vodi dvostruki sentimentalni život. Draže mu je da ostane u udobnom domu, nego da izlazi ili da se provodi. Kako mu se svideti Pokaži da imaš razvijene osećaje za detalje, u različitim prilikama potenciraj svoju inteligenciju i strpljenje. Važno je da zadobiješ njegovo poverenje, što nije mala stvar. Budi ljupka, diskretna i prefinjena: on mrzi agresivanost, vulgarnost, nametljivost, rasipnost. Pokreni ljubavnu inicijativu, jer on je nesiguran da bi prvi počeo. Uveri ga da vidiš njegove brojne kvalitete. Poštuj njegovu potrebu za nezavisnošću i potrebu za samostalnošću u poslu.  

ZEMUNSKI HOROSKOP I LJUBAV: Ova tri znaka pogledom skidaju gaćice! (FATALNO)

VAGA – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Izuzetno je šarmantan i nežan, suptilan, zavodljiv i koketan. On ponekad predstavlja pravi sklad između nežnosti i lepote. Vrlo je taktičan, ljubazan i lako sklapa razlčiita poznanstva, kontakte, veze. Obožava umetnost i sve što ima pečat lepog. Uživa u estetici i voli stil. Saoseća sa slabijima od sebe i sa osobama u nevolji. Ima nepobediv smisao za pravdu. Nedostaci Teško donosi odluke. Nekad se zaista namuči, ali obavezno izmuči i druge. Tvrdoglav je i voli da se posvađa. Lako flertuje i nije naročito veran, i skoro nikad ne oseća grižu savesti. Nedostaje mu hrabrost i istrajnost. Ponekad se plaši, čak i svoje senke. Nedostaje mu smisao za red i organizaciju. Kako mu se svideti U njegovom društvu budi nežna, ženstvena i pomalo tajnovita. Pričaj mu o ljubavi, njegovoj glavnoj misli koja ga zaokuplja. Budi kao i on, uvek na strani pravde i pravednih. Bori se za važne stvari, pridružiće ti se. Potrebno je da mu jasno pokazuješ ono što želiš. Razvijaj smisao za kuvanje, on ceni ukusne zalogaje.  

ŠKORPION – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Ima naglašenu inteligenciju i sposobnost brzog shvatanja. Međutim, odlikuje ga i sjajna inuticija ili sposobnost da tačno nasluti događaje. Ima strastven i buran temperament. Odlikuje ga magnetska privlačnost, zavodljivost, šarm, erotičnost. Ima veliku sposobnost koncentracije i voli da radi. Hrabar je i ostavlja utisak da je hladnokrvan (varka). Ima razvijeni smisao za vrednosti i predaje se velikim ciljevima. Nedostaci Njegova agresivnost ponekad može da se pretvori u nasilje. Češće je mentalno nasilan. Zna nepogrešivo da pogodi protivnika u njegovu najslabiju tačku, i to sa užitkom. Kako bi dominirao nad onima koje voli, nateraće ih da pate. U tome je pravi umetnik. Ima napade tvrdoglavosti, ljubomore, posesivnosti. Izdaju, prevaru, neverstvo ne oprašta. Kako mu se svideti Nemoj prebrzo da mu otkrivaš svoja osećanja ili da mu pokažeš da ti se sviđa. Prihvati njegovu igru “ljubavi i rata”. Za njega je to povezano. Nemoj ga nikako lagati, jer laž može da otkrije kao pravi radar. Budi mu verna, njegova je ljubomora opasna i možeš preskupo platiti izigrano poverenje. Potrudi se da budes neuhvatljiva i temperamentna, kao što je i on sam. Prihvati njegova loša raspoloženja.  

STRELAC – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Srdačan je i srećan, veselog raspoloženja i duhovit. Veruje u svoju srećnu zvezdu i skoro uvek postigne svoj cilj. Energičan je borac i voli akciju, velike izazove i avanturu. Ima potrebu da se dokazuje i poseduje razvijen takmičarski duh ili karakter. Ne plaši se da pokaže svoja osećanja i da izrazi svoje želje. Pošten je i odan, ne okleva da stane na stranu slabijih. Privlači velike simpatije, ima puno prijatelja i omiljen je u društvu. Nedostaci Rado će iskrivitu istinu, ako za to ima dobar razlog. Njegove reči imaju kraći rok upotrebe, ne održi uvek svoja obećanja. Nezavisan je i teško ostaje na jednom mestu. Može istovremeno da voli više žena ili da ima više paralelnih veza. Nedostaje mu smisao za diplomatiju, neumeren je i sklon suprotnostima, vrlo je britkog jezika i teško priznaje svoju krivicu. Kako mu se svideti Impresioniraj ga svojim izazovnim ili neobičnim izgledom, interesantnim imidžom i ponašanjem. Ubedi ga da si veoma odlučna, jaka, sigurna i samosvesna. Impresioniraj ga svojom originalnošću. Pokaži da mu se diviš u različitim situacijama. Šta god da uradiš, priznaj mu da je on bolji od tebe. Podeli sa njim nove izazove i uživanje u putovanjima. Nauči da mu neprekidno pokazuješ svoju ljubav i privrženost.  

HOROSKOP: Ova 3 znaka su najbolji prijatelji u pijanstvu! U kafanu i u Pariz ne mozes sa bilo kim!

JARAC – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti On je pouzdan i samouveren, čvrsto hoda po zemlji. Dobro je organizovan i ne voli iznenađenja. Deluje zaštitnički i ima potrebu da kontroliše skoro svaku situaciju. Svestan je svojih kvaliteta i ume sa njima da manipuliše. Teže otkriva svoja osećanja i ne pokazuje svoje želje ili raspoloženje. Kada oseti da ga neko privlači ili veliku ljubav, ne odustaje od svojih namera dok god ima snage da se bori za svoju sreću ili do poslednjeg atoma svoje snage. Veoma je veran i odan tradicionalnim vrednostima. Nedostaci Ponekad mu nedostaje smisao za opraštanje ili saosećanje za slabije. Ume da bude veoma strog i zahtevan, postavlja visoke kriterijume. Zbog afiniteta prema karijeri ume da zapostavi svoj društveni, emotivni ili porodični život. Osećaj materijalne sigurnosti i nezavisnosti mu uliva veliko samopuzdanje. Ume da kažnjava druge, bez respekta ili samilosti. Ponekad deluje kao “despot” ili Bič božiji. Ima potrebu da upravlja drugima ili da sve konce drži u svojim rukama. Kako mu se svideti Privlači ga umerenost, pre svega sklad između emocija i razuma. Šarmantan izgled, ali i praktičnost u stilu i ponašanju. Impresioniraj ga svojom privrženošću i razumnim stavovima o životu, dokaži mu da imaš čvrst karakter i da ćeš uvek biti na njegovoj strani. Nauči da se sve deli, i u dobru i u zlu. Pokaži da mu daješ podršku i da imaš dovoljno razumevanja za sve njegove obaveze ili povremeno odustvo. Nauči da poštuješ njegov uspeh, prestiž ili moć koju ima. Neguj svoje ambicije i radi na ličnom usavršavanju na svim nivoima.  

VODOLIJA – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti Poseduje originalan stil u razmišljanju i ponašanju, nije konformista. Voli novotarije i inovacije, u tome čak i preteruje. Darežljiv je i okrenut drugima, ponekad više misli o osobama koje ga okružuju nego o sebi. Voli sa drugima da podeli dobro i to mu donosi brojne simpatije i prijatelje. Slobodnog je duha i savremenih shvatanja, napredan, lako se prilagođava na razlčite situacije. Posebno je talentovan za nova ili neobična poznanstva, i za međuljudske odnose. Nedostaci Teško dovrši ono što započne, više ga zanima način (osmišljavanje) kako nešto da postigne nego konkretno ostvarenje samog cilja. Po svome ubeđenju je utopista, ponekad mu nedostaje razvijeni smisao za realnost ili praktičnost. Uvek je spreman na šalu i zabavu, ponekad zbog toga ostavi loš utisak. U ljubavi, obično nema razvijen osećaj za vernost ili privrženost samo jednom partneru. Voli nezavisnost i slobodu u svakom smislu, zato iza sebe ostavlja popriličnu promaju. Kako mu se svideti Obavezo izbegavaj ljubomorne scene i nemoj mu postavljati različite uslove ili pravila. Zadrži svoju nezavisnost i nemoj mu pokazivati da zavisiš od njega. Budi mu više prijateljica nego “strasna ljubavnica”. Izbegavaj formalnosti, stereotipe i obaveze. Podstiči njegov istraživački duh i potrebu za učenjem. Dokaži da imaš dovoljno strpljenja i tolerancije. Pokaži da si puna razumevanja i da se sve može “izgladiti” ili oprostiti.  

RIBE – Kako osvojiti njegovu pažnju i interesovanje

Kvaliteti On je beskrajno romantičan, nežan, suptilan, zavodljiv, sanjalica i “ljubavna poeta”. Neodoljivo je šarmantan i ponekad, uopšte ne mora da se trudi u šarmiranju. Ima razvijenu intuiciju poput radara, nemoguće mu je bilo šta sakriti. Energičan je, ali ume da bude i nežan ili odlučan. Ume da ispuni svoje i tvoje snove, doduše ponekad samo u snovima, ali ponekad i na javi. Rado se prilagođava na različite situacije. Veoma je ljubazan i gostoljubiv. Nedostaci Lako ga je impresionirati i na njega uticati. Ume često da zaboravi šta je zapravo hteo. Ako se zaljubi, ponaša se kao senka, spajalica ili lepak. Tu nema leka, to je njegov stil. Ume da bude infatilan i lakoveran kao dete. Nepostojan je. Ponekad je pravi lenjivac. Treba mu dugo da se pokrene, ali kad posao započne on ga i završi. Sumnjičav je, ponekad i osvetoljubiv, samo zato jer je pomalo nesiguran u sebe. Ume sjajno da izmišlja, fantazira i smisli vrlo ubedljive ili neverovatne laži. Kako mu se svideti Potrudi se da budeš romantična, senzualna i tajanstvena, on voli misteriju i sanjarenje otvorenih i zatvorenih očiju. Pokaži mu da si energična i privržena. Učini nešto da ti se divi. Impresioniraj ga nečim posebnim, kupi mu neobičnu igricu za kompjuter. Ugađaj mu na različite načine, neka se oseća opušteno dok je sa tobom. Budi ljupka i vrlo ženstvena. Neće moći da ti odoli kada te vidi u ženstvenoj i zavodljivoj haljini. Pokaži da si uvek ljubazna i prijateljski se odnosi prema njemu.   astrolook.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.