Home Horoskop Nailazi im vrlo težak period: Ova 3 horoskopska znaka očekuje pravi pakao...

Nailazi im vrlo težak period: Ova 3 horoskopska znaka očekuje pravi pakao do kraja 2018. godine

53
0
Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.

Godina polako zalazi u poslednji kvartal, a ovi znakovi se tome neće preterano obradovati.

Kako nam se kraj godine polako ali sigurno bliži, vrlo je verovatno da želite da znate šta vam zvezde predviđaju u samoj završnici 2018. godine. Međutim, osobama rođenim u ovom znaku, radoznalost neće doneti ništa dobro.

OVAN

Vreme je da slavi, koju su Ovnovi imali od početka godine, jer je 2018. počela u njihovoj vladajućoj planeti Marsu, dođe kraj. Tokom naredna četiri meseca, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju i manjka energije. Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite “prekovremeno” kako biste održali ono što ste gradili do sada.

ŠKORPIJA

Merkur će početkom novembra po treći put biti u retrogradnoj fazi ove godine, što će pogoditi sve vatrene znakove, a naročito Škorpije. Moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

RIBE

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednja četiri meseca ove godine doneće Ribama će doneti brojne prepreke. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja. BKTVNews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.