Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 28. avgust 2018: Bik na putu uspeha, Rak plen...

Dnevni horoskop za 28. avgust 2018: Bik na putu uspeha, Rak plen za laku zabavu, Strelac okleva

64
0
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 28. avgust 2018. Puno posla za Ovna, Bik na putu uspeha, Blizanci ne očajavaju, Rak plen za laku zabavu, Lav strpljiv, Devica zainteresovana, Vaga i Lav u vezi, Škorpija se dopada Biku, Strelac okleva, Jarac na poslovnoj nizbrdici, Vodolija otvorena, Ribe pod tenzijom. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.08.2018. godine, piše Luftika.

Ovan

Posao

Niste morali mnogo toga da rešavate u periodu iza sebe koliko ćete morati neke detalje da sredite na svom poslovnom planu u narednom periodu.

Ljubav

Ukapirali ste da se pojedini detalji vašeg emotivnog života ne odvijaju onako kako biste vi to želeli. Bićete skloni velikoj promeni.

Zdravlje

Pojačana tenzija.
Dnevni horoskop za 28. avgust 2018
Dnevni horoskop za 28. avgust 2018

Bik

Posao

Pokazujete veću zainteresovanost za nešto više pažnje na svom finansijskom segmentu, jer smatrate da vredite mnogo više. Pokazaćete i veću poslovnu prisutnost.

Ljubav

Volite jednu Škorpiju i ovaj put možete da očekujete nešto posebno u tom smislu. Nije loša ideja da planirate zajednički izlazak.

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

Blizanci

Posao

Polje inostranstva vam se solidno otvara ovaj put i vi nemate nameru da se povinujete trenutnim aspektima sve dok ne budete sigurni u ishod svojih poslovnih mogućnosti.

Ljubav

Niste očajni i želite da pomognete svom partneru jer uviđate mnogo lošije aspekte na trenutak koji vam se otvara pred očima. Neko će to umeti da ceni u svakom slučaju.

Zdravlje

Nemate veći zdravstveni problem, danas…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.