Mrze svaki 14. februar: Ova 4 horoskopska znaka ne mogu da podnesu Dan zaljubljenih
Mrze svaki 14. februar: Ova 4 horoskopska znaka ne mogu da podnesu Dan zaljubljenih

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najlepši praznik u godini. Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lepim poklonima. Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znaci Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umesto da na taj dan “muče” sebe svim očekivanjima.

Pogledajte koji znakovi Zodijaka svim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinovani, ali takođe znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima šta da rade. Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele da “bacaju” novac za nepotrebne stvari. Zato oni ne žele da im neko kaže da upravo na taj dan treba da kupuju poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i delujući na određeni način.

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentne, druželjubive i kreativne, takođe mogu biti malo emotivne. Njihovi umetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopšte postoji. Ali to nije njihova krivica. Ako su zaista inspirisani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizovaće nešto zaista spektakularno, a ako osećaju da ih neko pritiska da to učine – verovatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresovani.

Devica

Device su organizovane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cveće, čokoladu koja se jede i preterano skupe večere izgleda glupo. Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu. Device su jednostavno previše logične da bi potrošile celu platu na ukrase od cveća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorne, opsesivne i paranoične, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih. Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organizovanje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile ceo ovaj proces. Takođe, Škorpijina ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini.

zenskimagazin.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.