ASTRO

Mars u Jarcu od 16. februara do 30. marta 2020: Bikovi, Device i Jarčevi imaju najviše šanse za uspeh. Ovnovi, Rakovi i Vage, čuvajte se!

Od 16. februara do 30. marta, Mars tranzitira kroz znak Jarca. Mars u Jarcu je veoma izdržljiv, uporan, ambiciozan, energičan, radan i vredan.

U lošim aspektima, može da bude hladan, rezervisan, egoista, samoživ i materijalista.

Ono što je karakteristično za ovaj tranzit je posao, karijera, novac i velika želja za uspehom.

Zemljani znaci, Jarac, Bik i Devica, imaće najviše šanse za uspeh u ovom periodu. Dosta povoljna pozicija za mnoge životne oblasti, a najviše posao i karijeru, piše astrolog Peđa Petrović za Sito&Rešeto.

Takođe, Škorpije i Ribe imaju povoljne aspekte.

Ovnovi, Rakovi i Vage imaju lošije aspekte Marsa u Jarcu. Obratite pažnju na zdravlje, pripazite na poslu i izbegavajte konflikte u emotivnim odnosima.

Vodolijama Mars u Jarcu donosi dosta nervoze, nesanicu i zakonske probleme.

Blizanci, pripazite na zdravlje. Mogući problemi sa novcem partnera.

Lavovi mogu da očekuju puno posla i obaveza koji mogu prouzrokovati premor i pad imuniteta.

Strelčevi su preokupirani finansijama, troškovima i zaradom.

Bez obzira na to koji ste znak i podznak u horoskopu, ovaj Mars u Jarcu doneće i dobre i loše aspekte, u zavisnosti od položaja i aspekata planeta i natalnih polja u trenutku rođenja.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Ukoliko možete da se setite bliske prošlosti, ovaj Mars u Jarcu doneće nešto slično što vam se dešavalo u periodu od polovine marta do polovine maja 2018. godine, takođe, od polovine avgusta do polovine septembra 2018. godine, kada je Mars, takođe, tranzitirao znakom Jarca.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.