Dnevni horoskop za 9. decembar 2020. Ovan zatvoren, Bik posvećen ljubavi, Blizanac fokusiran na posao, Jarac usamljen
Dnevni horoskop za 9. decembar 2020. Ovan zatvoren, Bik posvećen ljubavi, Blizanac fokusiran na posao, Jarac usamljen

Mlad Mesec događa se na 5. stepenu Vage pa neki novi početak koji pokreće ovaj mlad Mesec može biti za pojedince komplikovan. Sve planete koje tranzitiraju kroz Vagu čine kvadrat tj. nepovoljan aspekt sa Saturnom i Plutonom iz Jarca pa tu nastaje borba i savladavanje prepreka koje mnoge osobe mogu savladati i pokrenuti neki novi početak.

Aspekti nam ukazuju na to da budemo fleksibilni i prilagodljivi da ne dođe do konflikta i unutrašnjeg nemira. Venera ima lep aspekt s Jupiterom iz Strelca, mnoge osobe se mogu potruditi da stvore harmoniju i da sve bude lepo pa pojedinci mogu dobiti zahvalnost i nagradu za svoja dobra dela, piše astrolog Željka Knežević.

Mlad Mesec u prirodnom polju partnerskih odnosa nam može doneti nova poznanstva, nove ljubavi. Za vreme Mladog Meseca dobro je da nekom nešto poklonite, izbacite stare stvari iz kuće. Vrlo povoljan period za venčanja, veridbe, krštenja, ulazak u novu vezu. Sada je pravo vreme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem, započnete novi posao, itd.

Mesec u Vagi je jako osetljiv, posebno kada je ljubavni partner u pitanju i bliski saradnik, pa će najviše energija biti usmerena u tom pravcu.

Šta mogu očekivati pojedinačni znakovi od mladog Meseca u Vagi?

OVAN

Kod vas se mlad Mesec događa u vašem polju partnerstva gdje možete imati neke nove početke. Mnogi Ovnovi mogu imati problem s poslovnim partnerima, posebno kada je novac u pitanju. Pojedini se mogu razočarati kada je u pitanju osoba koja im se sviđa izvesno vreme ili partner. Pojedini Ovnovi ulaze u strastvenu vezu koja može doneti iznenađenja, kako lepa tako i manje lepa, što još zavisi od vašeg ličnog horoskopa.

Mlad Mesec u Vagi 28. septembra 2019: Sada je pravo vreme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem, ali novi početak može biti komplikovan
Mlad Mesec u Vagi 28. septembra 2019: Sada je pravo vreme da ostavite prošlost za sobom i krenete nekim novim putem, ali novi početak može biti komplikovan

BIK

Kod vas mlad Mesec pokreće novu energiju kroz polje svakodnevnice, posla zdravlja pa bi mogli da započnete novi posao. Pojedini Bikovi mogu da imaju problem s novcem koji se proteže još od prošlog meseca. Mnogi Bikovi traže nešto što je sigurno za njihov zajednički život i osobe s kojima sebe vide u budućnosti jer ih ne interesuju avanture. Povedite računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti.

BLIZANCI

Kod vas se mlad Mesec događa u vašem polju ljubavi, dece, poklona, sporta, planiranja. Već od polovine meseca vama je lepo krenulo kada je posao u pitanju. Sada već poznajete i osobu u koju ste zaljubljeni pa je zato sada vreme da to i pokrenete na ovaj mlad Mesec. Nove ljubavi su svuda oko vas, samo treba da se odlučite. Postoji mogućnost problema s kostima i zglobovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.