Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 25. septembar 2019: Škorpija uspešno rešava probleme, bolja zarada...

Dnevni horoskop za 25. septembar 2019: Škorpija uspešno rešava probleme, bolja zarada za Raka, nova ljubav za Ribe

62
0
T krst – Neminovnosti i izazovi
T krst – Neminovnosti i izazovi

Dnevni horoskop za 25. septembar 2019: Ribe imaju mogućnost za novu ljubav, Vodolija uživa na poslu, Ovan se oseća dobro, Devica nema mnogo problema, piše www.kurir.rs

OVAN

Očekuje vas pomoć oko poslovnih problema koje niste uspeli da rešite sami. Pred vama je period koji donosi dobre promene. Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom i lepo vam je. Osećate se dobro i nemate probleme.
Dnevni horoskop za 25. septembar 2019
Dnevni horoskop za 25. septembar 2019.

BIK

Vaša posvećenost poslu će vam se na kraju isplatiti. Možete da očekujete povoljan period za ovo polje. Javno pokazujete svoje interesovanje ka osobi koja vam se dopada. Uskoro vas očekuje početak veze. Prijala bi vam masaža.

BLIZANCI

Sudska pitanja koja su ostala nerešena možete da dovršite u narednom periodu i to u svoju korist. Pred vama je period koji može da vam donese komplikacije na polju emocija. Povedite računa o komunikaciji. Prijaće vam fizička aktivnost.

RAK

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite poboljšanje zarade. Nove prilike vam se ukazuju sada. Spremni ste da se upustite u novu vezu. Očekuje vas povoljan period za zaljubljivanje i romantiku. Osećate se jako dobro u svojoj koži.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.