Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Stižu velike promene za sve horoskopske znake

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Svake godine jedanput bude mlad Mesec u Strelcu i on nam daje maštu, optimizam, putovanje, inostranstvo, strance, bogastvo itd. Mlad Mesec će biti u kvadratu sa Neptunom i Marsom iz Riba pa nam može dati razne opasnosti, nasilnost, opijate, uznemirenosti, preterivanja, bes, zdravstvene probleme, promene u karijeri i još mnoga dešavanja što zavisi od vašeg ličnog horoskopa i polja gde padaju aspekti.

Mesec u Strelcu je mnogo pravičan, plemenit, human, strastven, tolerantan i naklonjen osobama koje su ponižene i bedne pa bi sada najbolje bilo pomoći osobama kojima je zaista pomoć potrebna. Dobro je pokrenuti neku humanu akciju, putovati, družiti se, odlaziti na duhovna predavanja, učiti strane jezike i uopšte učenje pokrenuti. Sada su izražene mašta, intuicija, vizije, umetnost, politika, filozofija, religija i još mnoge simbolike vezane za znak Strelaca, piše astrolog Željka Knežević.

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Stižu velike promene za sve horoskopske znake

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci horoskopa?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi imate mlad Mesec u devetom polju što vam može doneti neki novi početak sticanja uvida za nešto što vam je značajno u životu. Kako je vaš vladar Mars u Ribama, onda treba da se čuvate nekih nevidljivih neprijatelja, nesreća, lomova, magle, zbrke, iluzije i najviše neke impulsivnosti.

BIK

Dragi Bikovi, vama se mlad Mesec dešava u vašem osmom polju što vam može dati neke transakcije novca, a moguće su i obnove neke saradnje od ranije . Kako je vaša Venera u sedmom polju partnera onda vi možete pokrenuti harmoniju sa partnerom ili upoznati partnera u ljubavi.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama mlad Mesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u ljubavi, tako i poslovnih pa se na tom polju mogu dešavati emocije i neki novi počeci. Sada će biti test kako se odnosite sa drugim ljudima pa povedite računa šta pričate i kako se postavljate u partnerskim odnosima.

RAK

Dragi Rakovi, vama se dešava mlad Mesec u vašem šestom polju posla i svakodnevnice pa na taj životni aspekt obratite pažnju i kako prihvatate vašu ulogu u služenju, koja je vaša sposobnost tj. talenat za potrebe zajednice. Emocije su jako naglašene dok imate podršku dosta planeta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.