Dnevni horoskop za 7. decembar 2018
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018

Dnevni horoskop za 7. decembar 2018. Mars u konjunkciji sa Neptunom ovoga petka uvlači nas u inertno stanje, gde sanjari i dokoličari najviše uživaju.

Energija koja ošamućuje i usporava, rađaju se želje za kratkom brzom zaradom, lopovlucima raznih oblika. Potreba za uživanjima u alkoholu ili pak opijatima izražena više no obično.

Ne sedajte za volan u takvom stanju! Opet i želja da uživate u nečemu spiritualnom, predavanjima ili druženju sa neobičnim ljudima, otvoreno pokazujući da vas običan svet zamara. Generalno danas ste nervozni ali kao zalepljeni za tlo, pa u mestu gunđate na sebe i druge.

Preusmerite tu energiju u stvaralačkom pravcu, načinite nešto korisno od svega. Ovaj aspekt boraviće sa nama nekoliko dana, stoga, postupite mudro.
Želimo vam uprkos svemu da lepo provedete ovaj dan, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.

LJUBAV

Draga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate, i sve će biti lepo.

ZDRAVLJE

Stabilno.

Ne propustite: Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Stižu velike promene za sve horoskopske znake

Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.

Bik

POSAO

Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor.

LJUBAV

Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Blizanci

POSAO

Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što Vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju.

LJUBAV

U vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.