Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. decembar 2018. Ovan oštar, Bik emotivan, Blizancima poslovna...

Dnevni horoskop za 7. decembar 2018. Ovan oštar, Bik emotivan, Blizancima poslovna šansa, Rak nervozan

81
0
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018

Dnevni horoskop za 7. decembar 2018. Mars u konjunkciji sa Neptunom ovoga petka uvlači nas u inertno stanje, gde sanjari i dokoličari najviše uživaju.

Energija koja ošamućuje i usporava, rađaju se želje za kratkom brzom zaradom, lopovlucima raznih oblika. Potreba za uživanjima u alkoholu ili pak opijatima izražena više no obično. Ne sedajte za volan u takvom stanju! Opet i želja da uživate u nečemu spiritualnom, predavanjima ili druženju sa neobičnim ljudima, otvoreno pokazujući da vas običan svet zamara. Generalno danas ste nervozni ali kao zalepljeni za tlo, pa u mestu gunđate na sebe i druge. Preusmerite tu energiju u stvaralačkom pravcu, načinite nešto korisno od svega. Ovaj aspekt boraviće sa nama nekoliko dana, stoga, postupite mudro. Želimo vam uprkos svemu da lepo provedete ovaj dan, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist. LJUBAV Draga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate, i sve će biti lepo. ZDRAVLJE Stabilno. Ne propustite: Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Stižu velike promene za sve horoskopske znake
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 7. decembar 2018.

Bik

POSAO Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor. LJUBAV Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe. ZDRAVLJE Moguća prehlada.

Blizanci

POSAO Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što Vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju. LJUBAV U vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.