Home Horoskop Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019: Dan od kojeg će mnogim...

Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019: Dan od kojeg će mnogim horoskopskim znacima početi da se menja sudbina

190
0
Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019

Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019: Svi možemo očekivati čaroliju mladog Meseca, a posebno što baš 6. marta Uran menja znak i ulazi u Bika pa će se od tog dana mnogim osobama menjati sudbina. Merkur je već krenuo u retrogradni hod u Ribama gde su Sunce i Neptun pa se mogu dešavati razne situacije, kako tajne, tako i javne. Mnoge tajne mogu da se saznaju.

Kako je Mlad Mesec simbol novog početka, predstavlja emocije i dušu čoveka, mi se možemo baviti našom dušom dok nam intuicija pokazuje put i novi početak, piše astrolog Željka Knežević. Ako ste u prošlosti patili, vaša duša se sada može isceliti. Mnoge lavirinte sada možete rešiti i izaći iz njih preporođeni. Naučite da slušate svoju intuiciju dok će vam mlad Mesec pomoći da posejete novo seme u svom životu. Ovu moćnu energiju možete iskoristiti za isceljenje duše, pokretanje umetnosti, kreativan posao, maštanje o budućnosti se može vremenom pretvoriti u realnost, humanitarni rad, a svi medicinari mogu imati sreće i uspeha. Sada možete da spoznate da neko pamti vaše dobro i loše pa će se tako i vraćati. Mnoge osobe sada mogu rešiti svoje životne probleme i prepoznati iskušenja. Započinjanje puta značajnih životnih promena kreće kada odbacite svoj ego i krenete prizemljeni u transformaciju.
Mlad Mesec u Ribama 6. marta 2019

Ovako pojedinačni znaci mogu osetiti ovaj mlad Mesec i njegovu magičnu energiju 

OVAN

Kod vas se dešava mlad Mesec u vašem dvanestom polju pa se možete osećati nemirno, povlačite se, ne volite da se nađete u nepoznatoj i čudnoj okolini. Otvara se svet mašte i možete raditi neke poslove koji nisu javni. Pojedini Ovnovi mogu imati tajnu ljubav. Moguće je da vi koji ste hrabri sada doživite neke strahove, Moguće je da se razočarate u osobu koja je nudila pomoć, a sada kada vam je potrebna ona nestane ili se prosto povuče. Šta god da se desi, vi možete slaviti jer Uran napokon izlazi iz vašeg znaka pa vam može doneti stabilnost i druge dobrobiti.

BIK

Kod vas se mlad Mesec kreće kroz vašu jedanaestu kuću i donosi vam druženje, kontakte sa prijateljima, pa ako vam u natalnoj karti pravi negativan aspekt prijatelji vas mogu iskoristiti. Moguća je dobra organizacijska sposobnost i sklapanje saradnje. Uran ulazi u vaš znak i odmah kreću razna iskušenja. On će boraviti u vašem znaku narednih sedam godina i doneće mnoge promene. Svakako da kod Urana nema mira niti ograničenja. Verujte svojoj intuiciji i očekujte finansijski priliv.

BLIZANCI

Kod vas se mlad Mesec kreće kroz deseto polje karijere, jednog roditelja, autoriteta, šefa. Očekujte poslove, promene u karijeri, kontakt u javnosti, posebno sa ženama ili u oblastima koje su vezane za žene. Ako vam je Mesec negativno aspektovan, onda može doći do skandala. Mnoge osobe baš danas mogu da ostvare poslovne snove. Gotovo da je siguran finansijski priliv veće svote novca. Mogući su lepi i romantični trenuci pa uživajte u njima. Sada je pravi momenat da iskoristite veliku sreću u karijeri koja vam sledi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.