Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. mart 2019: Rak drami, Ovan uspešan, Ribe zaboravljaju...

Dnevni horoskop za 5. mart 2019: Rak drami, Ovan uspešan, Ribe zaboravljaju na ljubav

92
0
Dnevni horoskop za 2. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 2. oktobar 2019.

Dnevni horoskop za 5. mart 2019: Uspeh za Ovna, Bik traži sigurnost, Blizanci u akciji, Rak drami, Lav opušten, Devica pozitivna, Vaga opuštena, Škorpija nervozna, Strelac osetljiv, Jarac lenj, Vodolija uživa u umetnosti, a Ribe zaboravljaju na ljubav. Ovo je današnji dnevni horoskop za 05. mart 2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. U igri je veliki novac dajte sve od sebe. Ljubav Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strelca. Zdravlje Problem sa sinusima.

BIK

Posao Iako ste čvrsti u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak! Ljubav Od stalnih promena na emotivnom polju može da vas zaboli glava. Vi volite ipak sigurnost. Zdravlje Urinarne infekcije.
Dnevni horoskop za 5. mart 2019

BLIZANCI

Posao Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrednostima. Spremite se za nove poduhvate, period odmora je iza vas. Ljubav Dobro ste raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Međutim Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. Zdravlje Respiracija pluća je slaba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.