Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.

Mlad Mesec u Devici 9. septembra 2018: Ako bi zanemarili zbunjenosti i nedefinisane situacije, maglu od Neptuna koji pravi senku prema Suncu i mladom Mesecu u Devici, onda bi to mogao biti vrlo pozitivan mlad Mesec. On ima odličan aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Plutonom iz Jarca koji nam daje svakodnevno spremanje i pravljenje reda u životu. Ovaj pozitivan aspekt svima donosi uspehe u raznim životnim poljima pa se ne dajte zbuniti ako vam Neptun zamaže oči i stvori zbrku već sigurno i polako istrajno krenite u pravljenje reda i pokretanje novih stvari u životu i završavanje nečega što je bilo bespotrebno, nedostižno i nerealno.

Sada treba da budu oprezni Blizanci, Strelčevi, Ribe i Device jer oni imaju senke od Neptuna pa im može koncentracija biti slabija ili mogu skrenuti sa pravog puta, piše astrolog Željka Knežević. Pojedine Device mogu imati dobre prilike, samo oprez. Bikovi, Rakovi, Jarčevi i Škorpije se neće dati zbuniti i predati iluziji Neptuna jer su oni sada čvrsto na svom putu realni i istrajni. Venera prelazi u Škorpiju 9. septembra pa će i na polju Venerinih tokova biti novosti po pitanju vraćanja prošlosti, novih – starih početaka i svega što podleže Veneri. Evo šta možete očekivati od mladog Meseca u Devici.

OVAN

Vi ste pravi srećnici ovog mladog Meseca. Mnogi Ovnovi misle samo na sebe, a pojedini su fenomeni za organizovanje. Sa ulaskom Venere u Škorpiju kod vas nestaje i poslednja prepreka do uspeha. Kod vas se pokreće želja za posedovanjem, dok neke manipulacije može pokrenuti Venera iz Škorpije. Moguće je da sretnete neku novu osobu no ipak budite oprezni kada je ljubav u pitanju.

BIK

Vama se otvaraju divna zbližavanja sa postojećim partnerom i mogućnost pripremanja zabave. Venera i Jupiter iz Škorpiona vam šalju dobre prilike, neke potvrde, ateste za nešto pa eto i tu povoda da slavite. Pojedini Bikovi mogu da se dogovaraju o venčanju ili baš da se venčaju. Nažalost, ima i onih koji se mogu razići.

BLIZANCI

Treba da nađete balans između poslovnog i privatnog života. Mogu se pojaviti nova interesovanja ili da krenete sa nekim eksperimentom da biste zadovoljili vašu radoznalost. Ipak, zbog lošeg Neptunovog aspekta se preporučuje da pojedini Blizanci ne pokreću ništa novo ako tokovi nisu sigurni i jasni. Vi se nalazite u središtu između toplog i hladnog.

Mlad Mesec u Devici 9. septembra 2018

RAK

Svi Rakovi koji su rođeni 9. jula i kasnije mogu imati neke lepe prilike, neki na poslu, a neki u ljubavi. Mogućnost i proširenje posla ili neki dodatni posao, jer već duže vreme imate podršku Jupitera iz Škorpije. Sada mu se pridružuje i Venera, a od sredine maja uključio se i Uran iz Bika. Sada nije vreme da nerealno i nekontrolisano trošite novac.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.