Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom
Pomračenje Meseca u Jarcu 5. jula 2020. ima karmički pečat: Postoji samo jedna mogućnost - da menjamo sebe, rastemo i idemo za istinom

Dnevni horoskop za 8. septembar 2018: Ovan sumira utiske, Biku se otvara, Blizanci entuzijasti, Rak izigran, Lav se povlači u sebe, Vaga trijumfalna, izazovi pred Škorpijom, Strelca muči nesanica, Jarac pun naboja, Vodoliji prija druženje, a Ribe se odlično osećaju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.09.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Zadovoljni ste svojim poslovnim potezima pa danas upravo želite da sumirate utiske koji vam se postavljaju kao zadatak i odličan potez za dalji plan.

Ljubav

Ponašate se dosta suzdržano i ne želite da se osećate loše zbog toga i naravno da se partner ne oseća zapušteno koliko se zbog toga neki detalji malo štimaju za naredni period.

Zdravlje

Pazite na imunitet.

Dnevni horoskop za 8. septembar 2018

BIK

Posao

Loša percepcija od ranije za poslovnu stranu nestaje i morate da budete otvoreniji za neka sasvim nova očekivanja.

Ljubav

U vašem polje ljubavi Sunce još uvek sija pa ćete se u tom smislu i puniti ovom energijom ukoliko se budete zabavljali sa jednom Devicom.

Zdravlje

Više se krećite.

BLIZANCI

Posao

Imate odličan stav jer imate dovoljno iskustva za ono što vam se pruža kao izazov dana. Uzmite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe koje vam donose veći entuzijazam.

Ljubav

Isuviše ste teški partner da može da se oseti odlična priča i prilika za neko opuštanje. Budite svesni stave na polju ljubavi.

Zdravlje

Smanjite unos slatkiša.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.