Horoskop

MILJENICI BOGINJE FORTUNE: Ova 2 znaka će biti najsrećnija tokom aprila 2017.

Ova 2 znaka će biti najsrećnija tokom aprila 2017: Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi i novcu

Ovnovi će se tokom svoje vladavine lako izvlačiti iz svake nevolje, hrabro se suočavati sa izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe.

Život pun avantura i novih iskustava učiniće Ovnovima ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će im omogućiti da privuku naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada.

Postaćete nesebični i velikodušni i poput magneta ćete privlačiti druge ljude u svoju blizinu.

S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnija razdoblja u ovoj godini za Ovnove će biti krajem trećeg meseca kad bi mogli snažno i strastveno da se zaljube, ostvare finansijske dobitke, uživaju u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

Odlično razdoblje ih očekuje i od 28. 4. 2017. do 6. 6. 2017., kad je Venera u znaku Ovna i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem će oni kapitalizovati svoje znanje i poslovne veštine.

Iako se razdoblje Riba završilo, one do kraja ove godine mogu da očekuju pozitivne promene na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje saveznik Riba.

U drugoj polovini godine Ribe će se osloboditi nekih tereta, napokon disati punim plućima i shvatiti da su nadomak ostvarenja jednog sna. Ako krenu putem ličnog razvoja, doživeće neverovatnu transformaciju.

24sata.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

3 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.