Ova 2 znaka će biti najsrećnija tokom aprila 2017.
Nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2017

Ova 2 znaka će biti najsrećnija tokom aprila 2017: Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi i novcu

Ovnovi će se tokom svoje vladavine lako izvlačiti iz svake nevolje, hrabro se suočavati sa izazovima i suprotstavljati se jačima od sebe.

Život pun avantura i novih iskustava učiniće Ovnovima ovu godinu posebnijom od prethodne. Pregršt uzbudljivih trenutaka očekuje ih na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će im omogućiti da privuku naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada.

Postaćete nesebični i velikodušni i poput magneta ćete privlačiti druge ljude u svoju blizinu.

S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsrećnija razdoblja u ovoj godini za Ovnove će biti krajem trećeg meseca kad bi mogli snažno i strastveno da se zaljube, ostvare finansijske dobitke, uživaju u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

Odlično razdoblje ih očekuje i od 28. 4. 2017. do 6. 6. 2017., kad je Venera u znaku Ovna i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vreme u kojem će oni kapitalizovati svoje znanje i poslovne veštine.

Iako se razdoblje Riba završilo, one do kraja ove godine mogu da očekuju pozitivne promene na polju nasledstva, imovine i novca drugih ljudi. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje saveznik Riba.

U drugoj polovini godine Ribe će se osloboditi nekih tereta, napokon disati punim plućima i shvatiti da su nadomak ostvarenja jednog sna. Ako krenu putem ličnog razvoja, doživeće neverovatnu transformaciju.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.