Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. april 2017: Blizanci zadovoljni, Ovan nestrpljiv, Strelac dobro

Dnevni horoskop za 2. april 2017: Blizanci zadovoljni, Ovan nestrpljiv, Strelac dobro

64
0
Dnevni horoskop za 2. april 2017

Dnevni horoskop za 2. april 2017: Ovan nestrpljiv, Bik u poslu, Blizanci zadovoljni, problemi u poslu za Raka, Lav u bračnoj krizi, Devica napeta, Vaga nezadovoljna, Škorpija zatvorena, Strelac dobro, Jarcu je prioritet novac, Vodolije muči zdravlje, a Ribe inferiorne. Ovo je današnji horoskop za danas 02.04.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Saradnja sa Bikom ili Lavom daje uspešan poslovni dan. Važno je da se dobro zabavite dok radite, uz opuštenu atmosferu biće uspeha. dnevni horoskop april devojka ruza Ljubav Slobodni Ovnovi ne treba da dozvole, da vas obuzme tvrdoglavost i nepromišljenost, jer posledice mogu biti fatalne. Zdravlje Nestrpljenje iz sata u sat veće. Pokušajte da se stabilizujete.

BIK

Posao Pred vama je obiman posao za koji unapred znate da neće biti lako savladiv, dodatno ćete biti inspirisani za rad, ali uspeh neće izostati. Ljubav Oni koji su u braku imaju partnera koji traži samo novac… Zdravlje Problem sa žuči. Dnevni horoskop za 28. mart 2017

BLIZANCI

Posao Bićete zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, koja vam daje sigurnost. Suprotno, nećete imati dovoljno vremena da se organizujete.. Ljubav Bićete vezani za osobu koja je mlađa dosta od vas. Povremeno imate strah od raskida sa tom vezom. Zdravlje Dobar nivo energije.

RAK

Posao Želeli biste poverenje i mogućnost verbalnog isceljenja, ali je nemoguće, bar za sada. Morate da pristupite poslu trezvenije, samostalnije. Ljubav Više poverenja partneru je potrebno. Vi ste osoba koja ima mogućnosti da pruži veliku stabilnost. Zdravlje Imate dobar imunitet.

LAV

Posao Ambiciju i želju za uspehom uvek imate. Sve šanse da se okrenete dobrom poslovanju sa Jarcem ili duplom Vodolijom. Ljubav Brak je duže vreme u krizi, pa zahteva definitivno razjašnjenje. Slobodni imaju susret sa osobom koja često putuje. Iz toga može da izađe lepa veza. Zdravlje Telesna težina je u ovom trenutku zadovoljavajuća.

DEVICA

Posao Napetost. Previše posla. Pokušajte da pronađete zlatnu sredinu. Ljubav Device u braku mogu da računaju na izlive nežnosti. Partner se odlično ponaša prema vama. Zdravlje Posvetite više pažnje zdravlju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.