Od 14. do 30. jula 2016. godine Merkur je u Lavu. Jeste li spremni za putovanje i ljubav? Zvezde vas zovu…

 

U ovom periodu doći će do promene u komunikaciji, koja biva drugačija. U Lavu je ona poletna, vedra, posebno jer će Merkur biti u konjukciji sa Venerom u Lavu, koja sve ulepšava, a ovoga puta to su razgovori, komunikacija koja je obojena osećanjem ljubavi, dopadanja, divljenja. I svakodnevni govor biće ispunjen srećom, šalom, smehom! Ljubavne izjave i udvaranja u ovom periodu su nezaboravna, jer su sada reči kao pozlaćene. Upravo to su izjave koje plene. Izgovaraju se ili pevaju najlepši ljubavni stihovi koji podstiču ljubavni zanos i utiču da se voli drugačije, lepše, piše Sensa.

par

Merkur u Lavu biće u konjukciji sa Venerom do 27. jula. To donosi mogućnost da se zaljubite slušajući i gledajući nekoga ili da doživite nešto veoma lepo na putovanju. Ako ne dođe do ljubavi, može da dođe do lepog druženja i zabave na letovanju. Ovo jeste povoljno vreme za letovanje, posebno posle 3. jula kada će biti mlad Mesec u Lavu. Putovanja su luksuznija nego što je uobičajeno kada su Venera i Merkur i Sunce u Lavu, a upravo to se dešava od 22. jula. Želja za uživanjem i zabavom je velika. Kupovine su takođe luksuzne, jer se teži kvalitetnim i vrednim stvarima.

Od 17. do 21. jula Merkur u Lavu će biti i u konjukciji sa Venerom i u trigonu sa Saturnom u Strelcu. To je vreme kada se mogu se sklopiti dugoročni dogovori, ugovori i sporazumi. Povoljno je i da tada date neko obećanje, zavet koji je najbolje dati u periodu od 17. do 21. jula. To je povoljno vreme i za veridbe i venčanja, davanje zaveta na vernost u ljubavi. Ovi tranziti dovode i do dobre komunikacije između roditelja i dece. Dok je Merkur u Lavu u konjukciji sa Venerom od 14. do 25. jula izgovaraju se reči koje otvaraju vrata do svakog srca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.