Home Ljubavni horoskop Horoskop otkriva koji znak se najlepše, a koji najstrastvenije ljubi

Horoskop otkriva koji znak se najlepše, a koji najstrastvenije ljubi

90
0
Ovako se ponaša muškarac iz svakog znaka kada mu je zaista stalo do žene

Astrologija nam može otkriti mnogo o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i proverite koliko ona utiče na stil ljubljenja i proverite čija vam tehnika najviše odgovara

OVAN

Spontanost je vaše srednje ime! Osoba ste od akcije koja prvo deluje, a tek onda promisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog i strastveno ga poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a napolju pada jaka kiša.

BIK

Senzualna ste osoba koja voli da uživa u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nežnim dodirom usana pa ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite preneti svom partneru poruku koliko ga volite i cenite.

BLIZANCI

Osoba ste koja ima mnogo toga da kaže, pa vam je nekad teško da se skoncentrišete na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci podcrtani zavodljivim rečenicama, vaš su adut. Obožavate uzbuditi um pre nego što prislonite usne uz drugu osobu.

RAK

Sentimentalni ste po prirodi i ljubite se celim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osećate određenu dozu emocija s druge strane.

LAV

Nijedan drugi horoskopski znak ne voli da bude u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite ‘filmski’ kao da ste dobili glavnu ulogu u Prljavom plesu ili Titaniku. Lavovi su vrlo impulsivni i skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima. Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2017

DEVICA

Mozak vam je uvek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško opustiti se i prepustiti svakodnevnoj razmeni poljubaca. No kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistiraćete na dugim poljupcima u koje je uključeno celo telo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.