Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017

Merkur u Biku od 16. maja do 6. juna 2017: Ne rasipajte novac, ne sukobljavajte se sa okruženjem, obratite pažnju na dokumenta i ugovore

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, 16. maja ulazi u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. Njegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete, pišu Večernje novosti.

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. “Spoj” Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

Konjukcija Merkura i Urana utiče na nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je natalni Merkur u tim znacima. Ukoliko se premišljate i odmeravate svaku situaciju, pazite da ne propustite nove poslovne šanse, a ako ste skloni brzom donošenju odluka, dobro razmislite ili se prvo posavetujte s osobama od poverenja.

OVAN

Pozicija planete biznisa u astrološkoj kući posla, blizu Urana u vašem znaku, opominje da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Klonite se rasprava sa kolegama.

BIK

Vladalac polja karijere, Uran, planeta iznenađenja u konjunkciji sa Merkurom u vašem znaku upozorava da povedete računa o svojim izjavama, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.