Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 16. maj 2017: Bik treba da pazi kome šta...

Dnevni horoskop za 16. maj 2017: Bik treba da pazi kome šta priča, Vodolija ima udvarača, Blizance muče sinusi

108
0
Dnevni horoskop za 16. maj 2017

Dnevni horoskop za 16. maj 2017: S današnjim danom, utorkom, Merkur nam prelazi još jednom u Bika. Skoro je i boravio u Biku, od 31. marta do 20. aprila. Još jednom taman na vreme, da nas zaustavi na trenutak, nauči da uživamo u njemu i da uživamo svim čulima, da se pokrenemo (Merkur) i otisnemo u prirodu i uživamo u njoj. Što se mentalnog sklopa tiče (Merkur), stiže talas realnosti, praktičnosti, prizemljenja. Možda je ovo nešto sporija energija (Bik) ali energija u kojoj se može i mora uživati (Bik). Energija koja lagano osvaja… Pokrenuće Merkur i odnose sa ljudima, odnose sa javnošću, klijentima. Vršiće se mnogi pregovori, potpisivati ugovori, pogodbe i sl. Danas su moguće sve vrste udruživanja i odnosi “jedan na jedan”, poslovni, prijateljski, partnerski. Sve će se vrteti oko uživanja, kreativnosti, materijalnih prilika.

Sjajan dan, zato zgrabite sve divne trenutke!

OVAN

POSAO Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. LJUBAV Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje i podstiču vas na dobro raspoloženje. Pokažite zahvalnost za ono što dobijate. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ograniči vašu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odražava na vašu koncentraciju. LJUBAV Pažljivije birajte društvo za izlazak ili za intimno poveravanje. Ponekad sve izgleda suviše lepo samo na prvi pogled. ZDRAVLJE Hronične tegobe. Otkrijte ko su najveći srećnici i baksuzi u horoskopu

BLIZANCI

POSAO Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na vašu poslovnu saradnju. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu i zato izbegavajte destruktivno ponašanje. LJUBAV Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene. Razmislite da li postoji opravdani razlog za prećutkivanjem važnih detalja. Bolje je da razjasnite nesporazume. ZDRAVLJE Problemi sa sinusima.

RAK

POSAO Neko ima dobre namere. Dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovni dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam. LJUBAV Osoba koja privlači vašu pažnju i emotivno interesovanje pokazaće se u najboljem svetlu. Odgovorite na sličan način i u skladu sa lepim manirima. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.