Ne propustite horoskop za FEBRUAR 2015!

Ovan

Posao
Spremno prihvatite propuštenu šansu da preko prijatelja sebi obezbedite nove poslove povezane sa vašom osnovnom delatnošću. Možete planirati kupovinu novih uređaja, ali ne donosite konačnu odluku pre nego što proverite ponude preko interneta ili preko firmi koje posluju sa inostranstvom.

Ljubav
Moguća je svađa sa voljenom osobom koja vas može mnogo uznemiriti, a razlog je prebacivanje da ne pružate dovoljno u porodici i braku.

Zdravlje
Nervoza i napetost.

ljubavni-horoskop-2015

Bik

Posao
Budite oprezni prilikom kritikovanja novih kolega, jer vam se može desiti da steknete veoma ružnu reputaciju da ste neprijatni bez razloga. Bikovi koji rade u zdravstvu mogu dobiti ponudu za rad u inostranstvu, a na vama je da uskladite sve ono što biste u tom slučaju morali promeniti.

Ljubav
Želite mirnu i stabilnu vezu, a partner vam je toliko čudan i tvrdoglav i ima potrebu da se druži u svom krugu prijatelja ili čak bude sam.

Zdravlje
Dobro se osećate.

Blizanci

Posao
Umetnici i uopšte kreativne osobe ili oni koji se bave kompjuterskom tehnologijom, imaće inspiraciju za nešto potpuno novo, što može da bude korisno na veoma dugo vreme. Ne odajite profesionalne tajne, jer neko ko je u konkurentskom odnosu prema vašoj firmi može to da zloupotrebi.

Ljubav
Zaljubićete se toliko da nećete moći da verujete šta vas je snašlo, naročito ako je vaša voljena osoba u znaku Vodolije.

Zdravlje
Pripazite da se ne prehladite.

horoskop

Rak

Posao
Lepe vesti dolaze ako ste donedavno tražili posao. Sada vam se može ukazati šansa da radite u velikoj instituciji u kojoj ste i želeli da radite. Budite spremni na učenje i pokažite interesovanje da se dokvalifikujete. Moguć dobitak od igara na sreću ili nešto što ćete dobiti pukom srećom.

Ljubav
Veoma lepa nedelja, naročito posle 25. januara, jer ćete dobro funcionisati sa partnerom. Usamljeni će upoznati neobičnu, ali jako privlačnu osobu.

Zdravlje
Moguća viroza.

Ne propustite horoskop za FEBRUAR 2015!

Lav

Posao
Uporni ste da ostvarite svoj veliki cilj, ali ne ide tempom koji ste vi planirali.Ove nedelje ćete konačno uspeti da dogovorite sastanke između svih onih koji treba da odluče u pogledu budućnosti vaše firme. Moguće je samo neko administrativno odlaganje, ali već na kraju nedelje će i to biti rešeno.

Ljubav
Moguća je odluka o venčanju ili veridbi, uživajte u tim trenucima, bez mnogo straha od budućnosti, jer ste iskreno voljeni, a i zaljubljeni.

Zdravlje
Jutarnja glavobolja.

Slabe tačke horoskopskih znakova
Slabe tačke horoskopskih znakova

Devica

Posao
Nimalo prijatna nedelja, jer će vaš vladar, Merkur, krenuti tretrogradnim hodom kroz vašu kuću posla, što bi značilo da sve što može da krene naopako u vezi sa kašnjenjem, odlaganjem, kvarom na kompjuterskoj opremi ili putovanjem, može da krene baš tako. Ne uzbuđujte se previše, uvek smislite plan B.

Ljubav
Tračevi nikako ne bi smeli da budu razlog vaše ljutnje na partnera. Budite uzdržani i prvo proverite sve što saznate, jer nije istinito.

Zdravlje
Rasejanost i zaboravnost.

Ne propustite horoskop za FEBRUAR 2015!

Vaga

Posao
Neki davno zaboravljeni poslovi mogu postati veliki problem, jer će odjednom biti jako bitni. Možete doživeti veliko iznenađenje u vidu poziva da radite neki tajni posao, ali ne i ilegalan. Od vaših afiniteta, zavisi i vaša odluka. Ne slušajte savete drugih, samo sopstvene sudove. Budite štedljivi sa novcem.

Ljubav
Vreme je da ustanovite pravila u porodici i ravnopravnoj podeli obaveza sa bračnim partnerom, jer ste preopterećeni i hronično nezadovoljni.

Zdravlje
Odlično se osećate.

HOROSKOP-Za-Januar-2015--

Škorpija

Posao
Sve šanse da u nekom projektu budete prvi ili ako ste sportista, uspećete da osvojite trofej. Vaša dosadašnja žrtvovanja konačno dobijaju svoju satisfakciju. To ne sme da utiče na dalje spavanje na lovorikama, nego na dalji još uspešniji rad i rezultate. Moguć veći novčani dobitak sredinom nedelje.

Ljubav
Skladna i lepa komunikacija sa svima koji vam znače uticaće na vaš osećaj sreće i harmonije i produženo vreme za uživanje.

Zdravlje
Varijabilan krvni pritisak.

horoskop-sveeeeeee

Strelac

Posao
Volite da imate slobodu odlučivanja, a sada ćete se osećati kao da svi uvažavaju vaše mišljenje o budućim planovima. Izuzetno je velika šansa da vas neko uvažen i ugledan preporuči za posao o kome ste do skora samo sanjali. Ne trošite novac olako, budite spremni na racionalne troškove.

Ljubav
U vezi ste u kakvoj dugo niste bili, jer konačno imate potrebu da ova veza potraje i postane intenzivnija. Ako ste imali svađu, vreme je za pomirenje.

Zdravlje
Toplije se oblačite.

horoskop

Jarac

Posao
Nikako da se uskladite sa ovim ubrzanim ritmom koji vam je na poslu svakog dana. Ako je vaš posao povezan sa trgovinom ili transportom, moguć je rast prometa. Neko će vam platiti neki dug. Pozovite sve vaše kolege da zajedno donesete odluke o budućnosti cele firme.

Ljubav
Nije dobro kriti od partnera svoje probleme, možete biti krivo protumačeni i osetiti kako se udaljavate. Usamljeni bi trebali da izbegavaju da su sami, biće tužni.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Ne propustite horoskop za FEBRUAR 2015!

Vodolija

Posao
Ovo je vaša nedelja. Ostvarićete toliko kontakata i pokrenuti toliko ljudi da se uključe u neku vašu ideju, kako niste dugo ranije uspevali. Dobra je nedelje, naročito posle 24. januara da nađete investitore ili se povežete sa ljudima sličnih profesija koji vam mogu pomoći u daljoj karijeri.

Ljubav
Puni ste neke neobične ljubavi koja potpuno isključuje posesivnost i ljubomoru. Sve je gotovo savršeno, a vi se plašite šta dolazi posle.

Zdravlje
Više vežbajte.

HOROSKOP Za februar 2015
HOROSKOP Za februar 2015

Ribe

Posao
Nikad bolje nije bilo kada su naplate poslova u pitanju. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste da se preterano ne zadužujete, jer će vas to uvući u mnogo problema. Potrebno je da ubrzate ritam poslova u vašoj firmi i da ne kasnite sa rokovima, jer kad već imate kvalitet, zašto ne biti još bolji?

Ljubav
Sjajno ćete se provesti ne nekoj manjoj proslavi kod prijatelja, ako i voljena osoba bude zadovoljna, eto dodatnog razloga da se osećate odlično.

Zdravlje
Problemi sa stomakom.

stil

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.