Horoskop

HOROSKOP ZA FRAJERE: Saznajte ko su najbolje ribe prema zvezdama

Zavirite u svaki horoskopski znak i otkrijte šta zvezde imaju da vam kažu… Šta kaže horoskop za frajere, ko je najzgodniji i najlepši znak celog Zodijaka?

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantku crnku, tamnoputastu lepoticu svetih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Bik

Istaknute trepavice, upadljivi kapci, krupne oči, senzualne usne i blistav ten, samo su neke od vrlina ovih anđela. Pripadnice ovog znaka obično zasenjuju svojom pojavom i karakterom. Izuzetno prijatnog izgleda, iskrenog pogleda, kao i sportski izvajanog tela koje je istovremeno snažno i krhko. Oblače se elegantno, ali u trenucima intime umeju itekako da bace muškarca na kolena svojim seksi i neformalnim stilom. Blago vašim partnerima.

dnevni horoskop za 26. novembar 2016

Blizanci

Iako pripadnice ovog znaka uvek izgledaju doterano, sveže i privlačno, na njima nećete primetiti da je tu bilo potrebno mnogo intervencija. Ipak, ove pedantne pametnice nikada neće ostaviti utisak da su provodile sate u salonima lepote ili ispred ogledala. Niko ne može da parira Blizancima u iskazivanju svoje neodoljive strane, jer tu neretko nije potreban trud. Često izgledaju mlađe nego što jesu, a njihovi iskreni i pomalo nemirni pogledi ostavljaju momke u teškoj dilemi; Da li da je oženim sada ili odmah? Imaju dosta dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju jako graciozno i elegantno.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Rak

Rakovi često imaju lepo i upečatljivo lice, naglašene jagodice i predivne oči, a njihov sjaj ni brilijati ne mogu da zasene. Krasi ih upečatljiv osmeh koji kada iskreno upute, retko ko može da zaboravi. Vitko i skladno telo, izvajane noge i prelepe ruke i šake, potpuno su u logičnom skladu sa njihovim temperamentom. U mladosti umeju da budu izrazito vitki, većina rakova će tek nakon tridesete doživeti vrhunac svoje svoje lepote. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne osobe, koja za sobom ostavlja iskrene uzdahe. Velika je sreća biti na vašoj nežnoj strani!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.