Home Horoskop Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance

Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance

149
0
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance

Letnji horoskop za 2020. godine – astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance!

OVAN

LJUBAV Dragi Ovnovi, najbolji period za zaljubljivanje očekuje vas od početka leta do 4. avgusta. Venera vam ovog leta donosi mogućnost da upoznate mnoge ljude i steknete nove prijatelje, piše Lovesensa. Sa druge strane, Mars donosi slobodnim Ovnovima i mnoge avanture ispunjene strastima i pojačanim emocijama. Usamljena srca biće ispunjena ljubavnim zanosom. Ovog leta ne propustite prilikud a se udvarate, primate komplimente, flertujete i zavodite. Period do 4. avgusta donosi vam šansu da započnete novu i uzbudljivu ljubavnu priču. U periodu između 4. avgusta 6. septembra situacija na polju ljubavi počinje da se komplikuje. Kvadrat Venere može doneti nerazmevanje, sukobe i razmimolilaženje stavova i životnih puteva. Toksičnu situaiju u ljubavi može doneti i sekstil Marsa, pa se čuvajte prevara. POSAO Na polju karijere očekuje vas naporan period u kojem vladaju spletke i zamke. Kvadrat Jupitera počinje vas ometa u mnogim poslovnim prilikama i stvara napetost u donosu sa kolegama. Krajem jula i početkom avgusta magična Venera donosi period uspeha za one koje rade u oblasti umetnosti ili su povezani sa prodajom kozmetičkih proizvoda. Jul, avgust i septembar su odlična tri meseca za pronalazak energije za ostvarenje poslovnih poduhvata. Iako ćete imati puno posla, vaša sposobnost dolazi do izražaja. Budite oprezni sa finansijskim investicijama tokom leta. ZDRAVLJE Tokom letnjih meseci očekuje vas sjajna fizička energija i kreativna inspiracija za sticanje zdravih životnih navika.
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance
Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance

BIK

Venera je u predivnom aspektu od 5. avgusta i vašem znaku donosi lepotu ljubavi, jednostavnost, harmoniju i strast. Proleće je donelo negativne turbulencije u vašem ljubavnom životu. Bili ste svedok tenzije, netrpeljivosti i sukoba u emotivnom odnosu, ali leto sve menja na bolje. Uspeli ste da pronađete balans i mir u ljubavi, a to se pozitivno odrazilo na budući odnos sa partnerom. Tokom leta očekuju vas velike, ali divne odluke. Mnogi parovi odlučiće se da žive zajendo ili će stupiti u brak, dok neke očekuje i proširenje porodice. Sve je moguće kada pored sebe imate osobu koja vas istinski voli. Čarolija Venere osvojiće i usamljena srca – imaćete šarm i harizmi i sada znate šta očekujete od potencijalnog partnera. Erotska privlačnost više nije toliko važna u odnosu na predivnu ljubav.

Letnji horoskop za 2020: Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu

POSAO U prethodnom periodu morali ste da donesete velike odluke na profesionalnom planu, ali leto će pokazati da ste na pravom putu. Imte smirenost i dobru energiju da napravite drastične pomake na poslovnom planu. Početak leta donosi vam šansu da ralizujete svoje ideje, radite u sjajnom timu i završite važne poslove iz prošlosti. Imate velike šasne da uspete, ali je važno da obratite pažnju na detalje. Zapamtite, svaka sitnica može biti presudna za vaš uspeh. ZDRAVLJE Stres i napetost mogu ugroziti zdravlje. Pokušajte da pronađete izduvni ventil. Šetnja u prirodi vas može opustiti. Saturn čini da se osećate iscrpljeno tokom ovog leta, all Jupiter vam daje optimizam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.