Izračunajte ukupni jednocifreni broj vašeg imena i prezimena koji se naziva sudbinskim brojem ili simbolom.

Jedan od najvažnijih brojeva u numerološkoj analizi je ukupni jednocifreni broj vašeg imena i prezimena koji se naziva sudbinskim brojem ili simbolom. Izračunajte ga po sledećem postupku i otkrijte njegovo značenje.

Kojim slovima pripadaju koji brojevi:

A, I, J, Q, Y: 1

B, R, K: 2

C, Ć, Č, G, L, S, Š: 3

D, Đ, LJ, M, T: 4

E, H, N, X: 5

NJ, U, V, W: 6

O, Z, Ž: 7

F, P 8

Na primer, ako je vaše ime Nevena Zarić, sudbinski broj ćete izračunati ovako:

Broj imena Nevena: N + E + V + E + N + A = 5 + 5 + 6 + 5 + 5 + 1 = 27
Broj prezimena Zarić: 7 + 1 + 2 + 1 + 3 = 14

Prvi ukupni zbroj imena i prezimena: NEVENA + ZARIĆ = 27 + 14 = 41

Sudbinski jednocifreni broj je: 4 + 1 = 5

Koji je vaš sudbinski broj

Sudbinski broj 1

Vrline: Vi se ističete nezavisnim i originalnim karakterom koji ne pristaje na kompromise. Snažni ste i dominantni, najbolje se snalazite u ulozi vođe. Kreativni ste i domišljati, marljivi i svestrani, a entuzijazam i ambicioznost vas teraju da stalno idete napred.

Mane: Tvrdoglavi i svojeglavi, ne priznajete nikakve autoritete. Umete da budete vrlo sebični i uvereni da sve znate najbolje pa odbijate savete okoline. Nestrpljivi ste i temperamentni i možete biti teški za saradnju.

Sudbinski broj 2

Vrline: Mirni ste i nenametljivi. Dobar ste slučalac i za svakoga imate lepu reč. Prijatni ste i dobronamerni, lepo se slažete s okolinom, ali možete biti sramežljivi i povučeni. Volite red, rutinu i bežite od promena.

Mane: Zbog neambicioznosti i sklonosti samopotcenjivanju često ne ostvarujete svoj pun potencijal. Zbog neodlučnosti i tromosti propuštajte životne prilike. Često ste nesigurni, nemirni i ranjivi, a podjednako vam teško padaju i gužve i samoća.

Sudbinski broj 3

Vrline: Komunikativni i društveni, volite da budete u centru pažnje. Srdačni ste, optimistični i velikodušni i otvoreno izražavate svoja osećanja. Puni ste energije i entuzijazma, a suprotni pol vas smatra izuzetno privlačnim i šarmantnim.

Mane: Često ste neorganizovani, neodgovorni i ćudljivi. Nedostaje vam discipline i skloni ste rasipanju energije, zbog čega neretko ne završavate započeto. Površni ste i skloni tračarenju, a svoje zasluge preuveličavate.

Sudbinski broj 4

Vrline: Odgovorni ste i pouzdani. Rođeni ste da budete jak oslonac. Praktični ste, mirni, racionalni i izuzetno marljivi, zbog čega neretko ostvarujete zavidan poslovni uspeh. Hrabri ste, iskreni i moralni, ne volite površnost i nametljivost.

Mane: Možete biti previše konzervativni i oprezni, zbog čega niste otvoreni za promene. Tvrdoglavi ste i strogi, a često vas karakteriše nedostatak spontanosti, prilagodljivosti i optimizma.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.