ASTRO

HOROSKOP OTKRIVA: Ko su najveći NARKOFILI u zodijaku i čime se gudraju!

U gomili država u Americi je legalizovana rekreativna i medicisnka upotreba određenih opijata, a astrolozi sa sudbinskog univerziteta u Luizijani predvođeni Doktorom Glistonom, napravili su opežno istraživanje i napisali drogeraški horoskop 2! Saznajte čime se koji znak drogira! Sram vas bre bilo!

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Tipičan pokretač za Ovna je spid. Kada ušmrkaju amfetamin onda ubrzaju 200 na sat. U krivini. Obožavaju tu brzinu. Tad su kao metak koji rikošetira. Ovom znaku treba akcija i oni to katalizuju tipičnim “dizalicama” koje ih ubace u turbo brzinu i vrate u istoimenu automobilsku “eru”.

BIK:

Priroda vlada ovim znakom, bogatstvo čula i osećaja kao i prirodne droge. Dakle, pečurke su tipičan izbor za ovaj znak kao i meksički kaktus pejotl. To ove poremećene Bikove ubaci u neki do bola nenormalan hipi ili psihodeličan trip posle čega muču i balave kao lude krave.

horoskop DROGERAŠKI HOROSKOP 2

BLIZANCI:

Zbog povremeno zdravog razuma kažu da je ovo trezveniji znak,a povremeno poprilično navaren od trave. Samo? Ipak droga po izboru je ovde MDMA, psihodelična sintetika koja ih zaista i razdvoji na dva odvojena dela koji se međusobno svađaju ili glasno komuniciraju.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

…nastavak na sledečoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.