U gomili država u Americi je legalizovana rekreativna i medicisnka upotreba određenih opijata, a astrolozi sa sudbinskog univerziteta u Luizijani predvođeni Doktorom Glistonom, napravili su opežno istraživanje i napisali drogeraški horoskop 2! Saznajte čime se koji znak drogira! Sram vas bre bilo!

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Tipičan pokretač za Ovna je spid. Kada ušmrkaju amfetamin onda ubrzaju 200 na sat. U krivini. Obožavaju tu brzinu. Tad su kao metak koji rikošetira. Ovom znaku treba akcija i oni to katalizuju tipičnim “dizalicama” koje ih ubace u turbo brzinu i vrate u istoimenu automobilsku “eru”.

BIK:

Priroda vlada ovim znakom, bogatstvo čula i osećaja kao i prirodne droge. Dakle, pečurke su tipičan izbor za ovaj znak kao i meksički kaktus pejotl. To ove poremećene Bikove ubaci u neki do bola nenormalan hipi ili psihodeličan trip posle čega muču i balave kao lude krave.

horoskop DROGERAŠKI HOROSKOP 2

BLIZANCI:

Zbog povremeno zdravog razuma kažu da je ovo trezveniji znak,a povremeno poprilično navaren od trave. Samo? Ipak droga po izboru je ovde MDMA, psihodelična sintetika koja ih zaista i razdvoji na dva odvojena dela koji se međusobno svađaju ili glasno komuniciraju.

…nastavak na sledečoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.