Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2019
Foto: freepik.es

Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2018: Dugo isčekivane srećne prilike se pokreću i najviše sreće će imati Strelčevi, Lavovi, Ovnovi pa se nastavlja dobrobit za Vage, Blizance, Vodolije i ostale horoskopske znakove. Svi mi možemo zaokružiti jedan životni ciklus od 12 godina pa ako je i bilo nekih manje dobrih stvari i životnih problema, sada će ih sigurno Jupiter uvećati i raširiti da bi mogli napokon da se razreše. Iako svi znamo da Jupiter je veliki srećnik, zna on i da uz nepovoljne aspekte napravi probleme koji se mogu ispoljiti u preterivanju, egoizmu, preterivanje u jelu i piću itd.

Jupiter u Strelcu pokazuje ljubav prema putovanjima, filozofiji, učenjima, religiji, stranim kulturama i raznim životnim sistemima mišljenja i uređenjima, piše astrolog Željka Knežević. Najbolji je pokazatelj Jupitera da se prisetite šta ste pokretali 2006. i 2007. godine, sada taj ciklus treba da se završi i pokrenu neki novi ciljevi, planovi ili prosto nešto još dublje treba sagledati i proširiti. Mnoge osobe će sada pokrenuti neku novu filozofiju, učenja, religiju koja može potrajati narednih 12 godina. Imamo tri planete u svom sedištu, a to su Jupiter u Strelcu, Neptun u Ribama i Saturn u Jarcu koje će biti aktivne krajem 2018 g. i početkom 2019. g. Ovo je jedan mnogo moćan period koji može značajno da odredi naše životne tokove na duži niz godina, što zavisi gde je sve to u vašem ličnom horoskopu. Radi se o aspektima koji su dosta srećni, realni sa Saturnom, srećni sa Jupiterom i duhovni, uzvišeni uz Neptuna. Jupiter u Strelcu daje šira razumevanja, dalekovid pogled na život i proročke uvide u budućnost. Mnogim Strelčevima koji budu imali mogućnosti za istraživanja drugih naroda i kultura predstoji dosta putovanja i učenja.

Problemi koji se mogu javiti u više navrata u toku tranzita Jupitera koji pravi kvadrat sa Neptunom mogu se ispoljiti u preterivanju, nesmotrenosti, neprilogođavanju, gubitku novca zbog drugih, preteranom idealizmu što još zavisi od toga gde se nalazi aspekt u vašoj ličnoj natalnoj karti. Ovaj aspekt daje razne sekte, lažne proroke, vidovnjake, gurue, probleme na morima, neistine, nestanke ljudi, pojavu novih virusa itd. Bilo bi dobro da konsultujete svog astrologa i da vidite šta vama donosi tranzit Jupitera kroz Strelca.

Uopšteno tumačenje šta možete očekivati od Jupitera prema svom podznaku

OVAN

Možete očekivati, naročito mlađa populacija, odnosno ako ste student, dosta dobar uspeh sa srećnim okolnostima. Putovanje u inostranstvo je naglašeno, zaposlenje ili posao u svojoj zemlji ali u stranoj firmi. Novu životnu filozofiju, religiju, učenja stranih jezika, upoznavanje novih ljudi na položaju. Potrebno je da budete oprezni u saobraćaju, sa rodbinom  i komšijama. Može doći i do trajnih prekida sa rodbinom ili komšilukom. Negativno apektovan Jupiter vam može doneti gubitak novca zbog stranaca ili u inostranstvu, kao i nezainteresovanost za učenje.

Jupiter u Strelcu od 8. novembra do 3. decembra 2019

BIK

Tranzit Jupitera kroz vaše 8. polje će naglasiti nasledstvo, sponzorstvo od drugih ljudi, kredite. Kako ova kuća nije baš srećna, vi možete i u najlošijim dešavanjima imati sreće .Uglavnom ovo je kuća transformacija, seksa, nasleđa posle smrti i tuđeg novca pa se mogu dešavati dobici ili gubici na ovom životnom aspektu što još zavisi od vaše lične natalne karte.

BLIZANCI

Imate tranzit Jupitera kroz vaše polje partnera, kako u emotivnom, tako i u poslovnom aspektu života. Za sve ovo vi možete imati sreće za sklapanje braka, partnerskih poslovnih ugovora. Pojedine osobe koje imaju neke sudske procese treba da znaju da se sada ti procesi mogu završiti pravično. Neharmoničan aspekt Jupitera donosi razočarenje u partnera, gubitak novca zbog bračnog druga ili poslovnog ortaka. Slobodne osobe mogu da uđu u vezu ili brak sa osobom koja je stranac ili je dobro situirana, odnosno na položaju. Pazite na težinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.