Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018: Lavu i Strelcu nova ljubav, Bik...

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018: Lavu i Strelcu nova ljubav, Bik preuzima inicijativu

29
0
Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018: Ovan tvrdoglav, Bik preuzima inicijativu, Blizanci napeti, Rak živi u iluziji, Lavu i Strelcu nova ljubav, Devica dekoncentrisana, Vaga timski igrač, Škorpija nervozna, Jarac ljubomoran, Vodolija neorganizovana, a Ribama uspeh na poslu. Ovo je današnji dnevni horoskop za 21. oktobar 2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Vrtite se u istom krugu omeđeni zidinama sopstvene sujete i tvrdoglavosti. To kod saradnika stvara nepodnošljiv pritisak u radu, i ne žele da budu deo te priče. Razmislite o promeni strategije. Ljubav Imate dosta zajedničkih tema sa partnerom i zasad se dobro nadopunjujete. Ipak, sve je više tačaka razmimoilaženja. Potražite balans u romantičnim trenucima ili u putovanju. Zdravlje Proverite krvnu sliku.
Dnevni horoskop za 21. oktobar 2018

BIK

Posao Vi ste se iz pozicije tihog radnika koji ispunjava sve zadatke transformisali u idejnog vođu promene pristupa poslu. Kolege sada posmatraju stvari iz druge perspektive. Jedni će vam zbog toga biti zahvalni, a drugi će u vama viddeti prepreku ili smetnju. Ljubav Vaga je horoskopski znak koji bi mogao da vam donese radost. Njihova spontana i nenametljiva energija će vam prijati. Moguća nova veza. Zdravlje Mogući problemi sa vratom i leđima.

BLIZANCI

Posao Napetost raste, pošto ne uspevate da pohvatate konce novog životnog ciklusa u koji ste ušli. Okolnost postaju sve teže, i ne znate odakle da počnete. Nerešene stvari ili sporovi vas dodatno usporavaju. Ljubav Nekome ste privlačni i nedodirljivi u isti mah. Dajete nejasne signale, pa vaš obožavalac ne zna sa čim može da računa. Moguća avantura sa vodenim znakom. Zdravlje Problem sa vaskularnim sistemom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.